» » » » Send Error Hatası

Send Error Hatası

trycell
trycell 25-12-2016, 11:24
Merhaba arkadaşlar sitemin barındığı host firmasından aşağıdaki gibi bir mesaj geldi bende dbconfig üzerinden gerekli değişikliği yaptım ve siteme tekrar erişimi sağladım. fakat uploader bir arkadaşın siteye makale eklemesinden sonra uyarı bildirim göndererek konuyu silmeye kalkıştığımda "Send error" hatasını veriyor. sadece konu silmek istediğimde yapabiliyorum hata vermiyor. Fakat makale ekleyene uyarı bildirim göndererek konu silmeye kalkıştığımda "send error" hatası alıyorum makalede silinmiyor. Bunu nasıl yapabilirim. Bu localhostun yerine kullandığım ip numarasını farklı bir yerden daha mı değiştirmem gerekiyor ? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

"mysql servisini ayrı bir sunucudan sunmaya başladık. Bu nedenle veritabanı bağlantılarınızda localhost yerine 89.163.yyy.xxx ip numarasını yazmanız gerekmektedir."

URL:ultrahdindir.com

Çözüldü İşleme Alındı Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
3 779
MaRZoCHi 3 Şubat 2017 21:31
DB bilgileri tek bir dosyadan yönetiliyor. Verdiği hata veritabanı izinlerinden kaynaklı olabilir. Privilages kısmını kontrol ediniz. DELETE için izin olmayabilir. Yorum vs. silerken de hata alıyor musunuz?

--------------------