» » » » Site giriş methotları ve kayıt iptali hakkında

Site giriş methotları ve kayıt iptali hakkında

Mtemizce
Mtemizce 21-12-2016, 00:26
Merhaba,
Forumda çeeşitli kelimelerle aramalar gerçekleştirdim sonuç bulamayınca konu açtım.

-Siteye sadece sosyal medya hesaplarından giriş yapılmasını istiyorum. Sosyal medya bağlantıları tamam. Daha önce siteye hiç kayıt olmamış biri sosyal medya hesabıyla giriş yapmak istediğinde girebiliyor mu bu 1. sorum.
-Kayıt olma sistemini iptal edebiliyor muyuz ? Sistem ayarlarına vs baktım kayıt kapama seçeneği göremedim.
-Sosyal medya hesabından kayıt yapmadan giriş yapılamıyorsa sosyal medya kayıt sistemi seçeneği nerede onu göremedim?
(üye ayarlarından sadece sosyal medya hesabıyla kayıt yapılsın seçeneği var ama bu kayıt ol linkine tıklandığında sadece sosyal medyadan kayıt açık olduğu için normal kayıt kapalıdır hatası veriyor)

Yani mantık olarak giriş panelinden sosyal medya hesabıyla girişi yapınca otomatik kayıt olmuş mu olunuyor?

Sistemi sadece sosyal medya hesaplarından giriş yapılabilir ve kullanılabilir şekilde hazırlamak istiyorum. Sorularım şimdilik bu kadar Teşekkürler.
Çözüldü İşleme Alındı Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
Mtemizce 22 Aralık 2016 23:32
Bu ayarı biliyorum zaten fakat sadece sosyal medyadan kayıt ı aktifleştirdiğimde , ön panelden kayıt ol linkine tıkladığımızda uyarı veriyor." Sitede kayıt sadece sosyal medya üzerinden yapıldığı için üye kayıtları kapalıdır" gibisinden bir mesaj çıkıyor. Bu durumda acaba login kısmındaki sosyal medya ikonlarına tıklayarak yaptığımız giriş aynı zamanda bir kayıt işlemi mi onu merak ettim. Yoksa sosyal medya ile kayıt olabilmemiz için extra bir kayıt paneli sayfası mı hazırlamamız lazım ?
0
Gokay 22 Aralık 2016 18:58
istediğin ayarlar panelde mevcuttur http://prntscr.com/dmossz resimden bakabilirsin.

Sistem ayarları / kullanıcı ayarlarından mevcut ayarlarını gerçekleştirebilirsin.