Link Kaldırma

delinetci
delinetci 12-12-2016, 15:56
Merhaba,
Siteme 3-5 ay önce dmca tarafından telif ihlalinden dolayı mail geldi ve ilgili içeriği kaldırdım. Ama bir kaç gün önce aynı içerikle ilgili yeniden telif bildirimi geldi. Kaldırılması için gönderilen linkte filme ilgili hiç bir içerik yok. Ardından daha önceden yine telifden dolayı kaldırdığım bir kaç içerikle ilgili yine aynı yapıda ki linkleri kaldırmam için mail yolladılar, o linklerde de ilgili içeriklerle alakalı hiç bir materyal yok. Kaldırılması için gönderilen linkler etiketlerin linkleri ama ben daha önceden içerikleri tamamen sildiğim için etiketleri (tag) kaldıramıyorum. Admin panelindeki etiket bulutu bölümünde de etiketler bulunmuyor. Herhangi bir cezai yaptırım olacağını düşünmüyorum çünkü sitede telif yiyen içerikle ilgili hiç bir materyal yok ama yine de kafam takıldı bu linkleri nasıl kaldırabilirim ? Url kısmında örnek linki verdim. Teşekkürler.

Dikkat! Gizli yazıları görüntüleme yetkiniz bulunmuyor.
Çözüldü İşleme Alındı Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
krkobra 13 Aralık 2016 00:23
Kaldırdığın linkleri google web master toolsta da reddet problem yaşamazsın.Google o linkleri kaldırmış olsan da listelisinde tutuyor.
0
Gokay 12 Aralık 2016 19:51
teklif gelsin kaldırmana gerek yok, içeriği zaten google dizinde aranmalarda göstermiyor bana belhi 1000 tane gelmiştir :)
3 779
MaRZoCHi 12 Aralık 2016 17:19
Konu silinince etiketler de silinir. Fakat arama motoru indexlerinden hemen silinmez. Bulunamayan etiketler ana sayfaya 301 ile yönlendirilebilir. Fakat çözüm olur mu bilmiyorum.

--------------------