» » » » Yapılan yorumlara yönetici onayı vermek için

Yapılan yorumlara yönetici onayı vermek için

trycell
trycell 6-11-2016, 12:51
Merhaba yapılan yorumlara yönetici onayına vermek için betik ayarlarına gidin modülü ve aktif edin diyor. bulamadım. yorumlara yönetici onayı için ne yapmalıyım ? teşekkürler.
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
trycell 10 Kasım 2016 21:24
@Hagen, Hocam çok teşekkür ederim aradığım buydu fakat bir türlü bulamıyordum. desteğiniz için çok teşekkürler.
0
trycell 9 Kasım 2016 19:17
Arkadaşlar konu ile ilgili bilgisi olan yokmu acaba ?
0
trycell 7 Kasım 2016 13:19
@mondschein,

bu ikisinede baktım "sistem ayarları - Yorumlar" bu kısımda yönetici onayı ile ilgili bir ibare yok. sonrasında bende kullanıcı grubu yönetiminden üyelerin bulunduğu yorum ayarlarına baktım burada var fakat diyorki;

"Yaptığı Yorumların Yayınlanması için Onay Gerekli Mi?
Kullanıcının Yaptığı Yorum Ancak, Yönetici veya Bir Moderatör Onayından Geçtikten Sonra Sitede Yayınlanır.
Dikkat: Bu modül etkinleştirilmemiş. Modülün doğru olarak çalışabilmesi için, Optimizasyon bölümündeki betik ayarlarından etkinleştirilmesi gerekmektedir."

Optimizasyon betik güvenlik ayarları Buraya gidip bakıyorum alakalı hiçbirşey yok. Nasıl yapacağımı halen daha bulamadım.

Saygılarımla.
0
mondschein 6 Kasım 2016 19:25
sistem ayarları kısmında üsteki kısımlarda yorum ayarlarından yapabilirsiniz. ayrıca kullanıcı gruplarından ziyaretçi veya kullanıcılar için de yorum ayarları kısmı var.