» » » » Resim Yükleme Sorunu

Resim Yükleme Sorunu

desper
desper 31-10-2016, 12:22
Resim Yükleme Sorunu

Konu biraz uzun ama lütfen sonun kadar okuyun :/

Başlık ilginç gelebilir ama gerçekten artık çıldırdım. Dle kullanan bir insanım yeni bir site açtım bu sitenin ayarları diğer site ile tamamen aynı yaptım. Tek fark sadece DNS olarak bu yeni site cloudflare üzerinden yönleniyor. Sitede o kadar ilginç bir sorun var ki bunu nasıl çözülecek hiç bilmiyorum. Siteye normal bir şekilde görsel ekliyorum ve görseli yükleyip karşıma çıkarıyor buraya kadar sıkıntı yok. Fakat genellikle görseli eklerken birden durduk yere Giriş Yapmadınız uyarısı çıkıyor ve beni siteden atıyor. Sayfanı yeniliyorum gerçekten atmış beni siteden, bu sadece görsel yüklerken oluyor. Yani admin panelinde saatlerce gezsem de atmıyor ama görsel yüklerken kafasına göre atıyor. Siteye tekrar giriş yapıyorum bazen yüklüyor o görseli bazen yüklemiyor bazen 10 defa giriş çıkış yapıyorum anca yüklüyor.

Denediğim Şeyler;
1- Acaba görsele alakalı bir şey mi var dedim ama hayır sorun görsel değil çünkü yaklaşık 15-20 dakika gir çık yaptıktan sonra görseli yükleyebiliyorum :)
2- Sorun sitenin önbellek ayarlarında mı dedim onun ayarlarını da değiştirdim değil.
3- Sorun en fazla izin verilen görsel boyutu (kb cinsinden) mi olduğunu düşündüm onu da çok yüksek bir şey yaptım o da değil.
4- Benim tarayıcı çerezlerimden mi oluyor dedim tüm çerezleri temizledim hatta Safari'den falan da denedim sonuç aynı.
5- Sorun bilgisayarda mı acaba diye başka bilgisayarda bile denedim :) ama yine aynı.

Hani böyle hiç resim yüklemese diyecem ki sunucuda falan bir sıkıntı var ama yok arkadaşlar aynı görsel aynı site canı isteyince ekliyor canı istemeyince siteden atıyor. Allah rızası için bana bir yardım edin kafayı yiyecem.
Çözüldü İşleme Alındı Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
NitrojeN 13 Haziran 2018 20:55
Sistem Ayarlarından Her zaman HTTPS protokolünü kullan seçeneğini aktifleştirip resim yükle ardından bu sorunu çözecektir az önce denedim işe yaradı
0
suxsans 20 Şubat 2018 20:18
Bu soruna cloudflareden vazgeçmek dışında çözüm bulan oldu mu acaba ? Cloud ayarlarından vs kaynaklanıyor olabilir mi ?
0
desper 3 Kasım 2016 11:14
@Gokay,

Sürekli kullanıcıdan atmasına bağlı sadece görsel yüklemenin süresi konuyu tüm ilave alanlarıyla birlikte hazırlamaktan bile daha uzun sürüyor. Bu nedenle maalesef Cloudflare'den vazgeçmek zorunda kaldım. En azından benim gibi sorunu yaşan kişiler bundan sonra doğrudan sorunun Cloudflare kaynaklı olduğu bilsinler.
0
Gokay 31 Ekim 2016 15:57
ben geçici olarak biz çözüm yolu buldum Yüklenecek resim başka bir resim upload sitesine upload edilecek ardından Sunucudan (URL): Seçeneğini kullanarak upload yaparak en azından çıkış sorunu olmadan resimler yükleniyor ancak zaman alıyor. Şimdilik bunu bulabildim
0
Gokay 31 Ekim 2016 15:17
tek çözüm yolu bir sub domain açıp resimlerini oraya yükletmek gibi gözüküyor aynı sorun bende de var. inş. bir çözüm yolu bulağız
3 779
MaRZoCHi 31 Ekim 2016 13:51
Cloudflare den kaynaklanan bir sorun gibi görünüyor. Yoksa resim yüklerken çıkış yapmaz. Cloudflare kullanmıyorum / başıma bu sorun hiç gelmedi. Bu nedenle net birşey söyleyemeyeceğim.
Cloudflare pasifleştirip deneyin. Muhtemelen sorun gidecektir.. Dediğim gibi bu çözüm değil ama yapılacak şey bu.

--------------------
0
desper 31 Ekim 2016 13:19
@CepTiM,

Siteyi baştan kurdum maalesef sorun yine aynı, sitenin başka hiç bir yerinde hiç bir sorun yok sadece bu problem var.
0
CepTiM 31 Ekim 2016 12:36
Site adresi verirseniz daha iyi yardımcı olunabilir.
Siteyi yeni kurduysaniz yeniden kurulum yapın. Komple.