Resim Yükleme Sorunu
Konu biraz uzun ama lütfen sonun kadar okuyun :/
Başlık ilginç gelebilir ama gerçekten artık çıldırdım. Dle kullanan bir insanım yeni bir site açtım bu sitenin ayarları diğer site ile tamamen aynı yaptım. Tek fark sadece DNS olarak bu yeni site cloudflare üzerinden yönleniyor. Sitede o kadar ilginç bir sorun var ki bunu nasıl çözülecek hiç bilmiyorum. Siteye normal bir şekilde görsel ekliyorum ve görseli yükleyip karşıma çıkarıyor buraya kadar sıkıntı yok. Fakat genellikle görseli eklerken birden durduk yere Giriş Yapmadınız uyarısı çıkıyor ve beni siteden atıyor. Sayfanı yeniliyorum gerçekten atmış beni siteden, bu sadece görsel yüklerken oluyor. Yani admin panelinde saatlerce gezsem de atmıyor ama görsel yüklerken kafasına göre atıyor. Siteye tekrar giriş yapıyorum bazen yüklüyor o görseli bazen yüklemiyor bazen 10 defa giriş çıkış yapıyorum anca yüklüyor.
Denediğim Şeyler;
1- Acaba görsele alakalı bir şey mi var dedim ama hayır sorun görsel değil çünkü yaklaşık 15-20 dakika gir çık yaptıktan sonra görseli yükleyebiliyorum :)
2- Sorun sitenin önbellek ayarlarında mı dedim onun ayarlarını da değiştirdim değil.
3- Sorun en fazla izin verilen görsel boyutu (kb cinsinden) mi olduğunu düşündüm onu da çok yüksek bir şey yaptım o da değil.
4- Benim tarayıcı çerezlerimden mi oluyor dedim tüm çerezleri temizledim hatta Safari'den falan da denedim sonuç aynı.
5- Sorun bilgisayarda mı acaba diye başka bilgisayarda bile denedim :) ama yine aynı.
Hani böyle hiç resim yüklemese diyecem ki sunucuda falan bir sıkıntı var ama yok arkadaşlar aynı görsel aynı site canı isteyince ekliyor canı istemeyince siteden atıyor. Allah rızası için bana bir yardım edin kafayı yiyecem.
Çözüldü
İşleme Alındı
Bekliyor
Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
Cevap Yazılmayan Konular
- Oluşturulan Kategoriyi Yazara Özgü
- Makale Eklerken Html İçerik Eklemek?
- Rss.tpl İçin İlave Alan Kullanımı
- Yorum Sabitleme
- Facebook Ve Google İle Giriş Yapanlar
- Dle 13.1 İçin Ajax Navigasyonu
- Kayıt Sayfasında Facebookla Kayıt
- Sunucuya Dosya Ekleniyor Ancak
- Tema Orta Kısım Genişliği
- Meta Keywords Hakkında Soru
Çözülmeyi Bekleyenler