» » » » Makaleler Hangi Klasörde

Makaleler Hangi Klasörde

SezerNW
SezerNW 30-10-2016, 12:14
Makaleler Hangi Klasörde

bu hatayı aldım ve çözemedim forumdaki konulardan da bişey anlamadım bari yazdığım makaleleri kurtarim dedim yazılan makaleler hangi klasördedir ?
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
Maccy 30 Ekim 2016 23:36
Şu şekilde yapabilirsiniz ;

1) PHP MY Admin'e girerek veritabanınızı yedekleyin.

2)Site ana dizininden upload klasörünü yedekleyin.

3)Temiz Kurulum Yapın.

4)Yedeklediğiniz upload klasörünü ana dizine atın ve PHP My Admin'e girerek yedeği geri yükleyin.
3 779
MaRZoCHi 30 Ekim 2016 14:16
Hata aldığınızda direkt olarak DLE de sorun ararsanız bulamamanız normal. Nedeni şu DLE komple bir sistem değil yani işletim sistemi gibi gördüğünüz tüm hatalar sistemle ilgili olamaz..
Kullandığı php,mysql vs.. sunucuya bağlı yazılımlardan kaynaklı sorunlar olabilir.

Hataya gelecek olursak "Can't connect to local MySQL server through socket '/var/mysql/mysql.sock'" ekranda gördüğünüz gibi MySQL hatası ilk olarak arama motorlarlarını deneyin daha hızlı sonuca ulaşmak için. Sunucudaki mysql uçmuş kısacası, hosting sağlayıcınıza başvurun.
Makaleler bir klasöre kaydedilmez, doğrudan veritabanına kaydedilir. Veri tabanı bozulursa makaleleriniz de bozulur/silinir.

--------------------
0
mondschein 30 Ekim 2016 14:13
Makaleler veritabanında tutulur. Makaleye eklediğiniz resim, dosya vs ise upload klasöründe tutulur.