» » » » Makale İçinde Reklam Gösterimi

Makale İçinde Reklam Gösterimi

Özkan
Özkan 5-10-2016, 22:33
Merhaba;

- Arkadaşlar temanın sağında, solunda ve üstünde, altında reklamları göstertebiliyoruz. Fakat "FullStory.Tpl" dosyasını editlesekte nafile! Makale içine hiç bir şekilde ekleyemiyoruz. Bu durumda reklam görünürlüğü düştüğü için Adsense reklam gelirlerimiz düşüyor. Mesela wordpress script'den örnek vermek gerekirse eklenti ile makale içinde reklam gösterimi yapılabiliyor. DLE script de ben bunu başaramadım. Makalenin içinde reklam çıkmasını istiyorum. Böylece adsense o makaleyi okuyanında reklamı göreceği için reklam görünürlüğü yükselecektir. Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir. Adsense reklam görünürlüğü düşük demesinden sıkıldım. Sitelerden bu sebeple parada kazanamıyorum. Bilgisi olan arkadaş varsa paylaşmasını rica ederim.
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
3 779
MaRZoCHi 27 Kasım 2017 21:53
@tmr_026, evet o şekilde ;)

--------------------
0
tmr_026 27 Kasım 2017 16:48
@MaRZoCHi,
Merhabalar,
Makale içinde gösterim derken siz {banner_header} kodun eklendigi yerde reklam görünüyor demişsiniz, örneğin titlenin altına, benzer konuların üstüne vs orada sorun yok ama,
arkadaşın demek istediği sanırım şu,aşağıdaki örnekteki gibi fullstyory içinde yazıların arasında görünmesi için ne yapılmasi gerekir diye sormuş.

Edit:
Makale eklerken, tam metinin girildiği alanda {banner_header} kodunu nereye eklersen full metindede reklam orada çıkıyor, bende şimdi fark ettim iyi oldu bu =)
3 779
MaRZoCHi 10 Ekim 2016 10:25
@Özkan,
Reklam ayarları bu şekilde, sadece olması gereken daha önce belirttiğim ayar. http://screencloud.net/v/v8Pr
header adındanki bu reklam birimini, yazı içinde göstermek için aşağıdaki kodu kullanıyorum.
{banner_header}

Kodun geçtiği yerlerde reklam görünüyor. Atladığınız bir kısım yoksa incelenebilir.

--------------------
0
Özkan 10 Ekim 2016 04:45
@MaRZoCHi,
Merhaba Mehmet Bey;
O yöntemlerin zaten hepsini denedim. DLE 11.1 kullanıyorum. Bende olmuyor. Denemesi bedava :) Makala içinde göstertmeyi hiç bir şekilde başaramadım.
Örneğin 300x250 reklam kodunu REKLAMLAR/REKLAMLARI YÖNET kısmına girdim.
Kategori : Tümü
Okuma İzni Verilen Kullanıcı Grubu: Tümü
Reklam kodunun makale yazılarında kullanımına izin ver : Tik işaretli
Tanıtım Metinleri Bölümüne Ekle / Hayır - Tanıtım Metinleri Bölümünde Gösterme Orta

Nafile ne yaptımsa reklam gelmiyor!
Deneyebilirsiniz! Hatta denerseniz daha iyi olur. Belki bende problem vardır. Belkide script de. Anlamış oluruz. Teşekkürler
3 779
MaRZoCHi 9 Ekim 2016 00:02
@otomasyoncu7, yeni sürümlerde eklendi diye biliyorum.. Ondan olabilir.

--------------------
0
otomasyoncu7 8 Ekim 2016 23:46
Reklam yönetimi kısmında böyle bir seçenek olduğunu bende bilmiyordum, teşekkürler @MaRZoCHi, :)
3 779
MaRZoCHi 8 Ekim 2016 19:03
Bu işlem DLE de mümkün. Reklam yönetimi kısmından reklamı eklerken/düzenlerken Reklam kodunun makale yazılarında kullanımına izin ver seçeneğine tıklayın. Böylece o reklam kodunu ( Örn:
{banner_deneme}
) makale yazılarınızın içinde kullanabilirsiniz.

--------------------
0
Maccy 6 Ekim 2016 21:22
"main.tpl" dosyasını düzenleyebilirmisiniz veya adblock varsa kapatın oda engelleyebiliyor.