» » » » Sürümümü 10.2 den 11.1 e kadar güncelledim ve bazı hatalarla karşılaştım

Sürümümü 10.2 den 11.1 e kadar güncelledim ve bazı hatalarla karşılaştım

teknopat
teknopat 17-09-2016, 13:02
evet sorunsuz bir şekilde tema ve sürümümü güncellerken.siteye her girdiğimde Datalife is not install.Please run instal.php tarzı bir yazıyla karşılaştım.Mecburen FTP 'den butun dosyaları silerek tekrar yukleme yaptım ve veri tabanını geri yükledim. Şuanda ise tasarımımda kullandığım logolardan tutun makale resimlerine kadar fotoğrafların hepsi görüntülenemiyor. Kırık fotoğraf resmiyle duruyurlar. Sizce nedeni nedir?Şuanda .png uzantılı bir resmim ve gerekli kodlarım bulunmasına rağmen resim kırık olarak görünüyor.
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
teknopat 22 Eylül 2016 00:28
Cok tesekkur ederim yorumlariniz icim dikkate alacagim
0
KAYA 21 Eylül 2016 17:49
Hosting de Dosya Silinmesi Bende Bir Kaç Kez Yaşadım. Özellikle Kullanıcı İlave Alanı Dosyaları 'nda. Hosting Antivirüs Açık Olduğundan Dosyaları Tek Tek Tanıttım Ve Güvenli Bağlantı İçin URL Adresini Ekledim. Site Güncelleme Sırası nda Sorun Yaşıyorsun Ve Kurulu Alt Yapın Sağlam İse Site Arşiv Al Localhost da Güncelleme Yap Ve Tekrar Sitene Güncellenmiş Siteni Geri Yükle. Eski Arşiv Kalsın Her İhtimal e Karşı.
3 779
MaRZoCHi 21 Eylül 2016 12:52
@teknopat, nedenini bilmiyorum silinmesinin. Dosyanın silinme ihtimali düşünmemiştim.

--------------------
0
teknopat 21 Eylül 2016 01:19
@MaRZoCHi,hocam sunucuda seçimi kendimiz yapıyoruz panelden.5.5 den 7 ye kadar hepsini denedim yine hata alıyorum.

@MaRZoCHi,Hocam şimdi başka bir konudaki yazınızla karşılaştım. Config dosyası siliniyor geri yükle demişssiniz.Ve harbidende bende silinmiş geri yüklediğimde sorun çözüldü.Bu dosyadurduk yere neden silinir?
3 779
MaRZoCHi 20 Eylül 2016 23:29
@teknopat, eğer php 7.x ise ondan dolayı. Sunucu sahibine söylemeniz gerekli..

--------------------
0
teknopat 20 Eylül 2016 23:25
@MaRZoCHi,Hocam tekrar kurdum 4 gün geçti ve yine beyaz ekranda bu hatayı alıyorum siteye girdiğimde (Datalife Engine not installed. Please run install.php). Senin söylediğin özelliği nasıl kapatabilirim.Sence sadece o özellikten dolayı mı bu hatayı alıyorum başka nedenleri de olabilir mi? Çünkü baştan kurulum yaptıktan sonra 3 4 gün site gayet güzel işlemekte.Bir anda bu hata oluyor

@MaRZoCHi,Şuanda .htaccess dosyasına senin verdiğin kodu yapıştırıp tekrar attım.FTP ana dizine ve hata şuna dönüştü...

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator at admin@main-hosting.eu to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.
More information about this error may be available in the server error log.

Sucumla bir uyumsuzluk yaşıyorum sanırım.Hostingerin bedava hostunu kullanıyorum suan da siteyi editleyebilmek için.
3 779
MaRZoCHi 17 Eylül 2016 22:06
PHP 7.x de sunucuda output-buffering özelliği kapalı olmadı. php.ini dosyasından ayarlanmalı. Olması gereken:
output_buffering = Off

--------------------