» » » » Video Ekleme Yasağı Nasıl Kaldırılır?

Video Ekleme Yasağı Nasıl Kaldırılır?

SpecialForces
SpecialForces 10-07-2016, 09:45
Merhaba Arkadaşlar
Ben internet cafemde local site yapmak istiyorum.Siteyi kurdum ama video yüklememe izin vermiyor.Sunucu bilgisayarındaki dizi-film vb. şeyleri
katagorilere ayırarak bir film sitesi yapmak istiyorum.Nasıl yapabilirim? En azından İzleye tıkladığında sunucudaki film klasörü açılsada olur.
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
3 779
MaRZoCHi 12 Temmuz 2016 22:39
Dosya adresinin başına file:// ekleyiniz. İşletim sistemim windows olmadığı deneyemedim ama şöyle bir örnek vereyim:
file://c:\videos\dosya.mp4

--------------------
150
SyBeR 12 Temmuz 2016 21:56
@SpecialForces,

Eğer local bir bilgisayar üzerinden link verecekseniz bunlara gerek kalmayacak. Yüklemeye çalıştığınız uzantıya izin vermiyorsa bunu yönetici panelinde Kullanıcı Grubu Yönetimi > İlgili Grup > Konu Sekmesi > Dosya Uzantıları kısmına belirttiğiniz uzantıları ekleyerek çözebilirsiniz.

--------------------
0
SpecialForces 12 Temmuz 2016 13:25
@MaRZoCHi, Söylediğiniz gibi upload kısmını doldurup örnek bir ekran alıntısı alabilir misiniz lütfen? (Local Link Kısmını)
0
SpecialForces 12 Temmuz 2016 12:36

@SyBeR, Merhaba
aldığım hata bu dosya uzantısını upload edemezsiniz diyor yani kısacası video yükleme yasaklaması var(mp4,avi,mpeg,flv) uzantılarına izin vermiyor
3 779
MaRZoCHi 12 Temmuz 2016 00:32
1) Yükleme işlemi için dosya boyutu ayarlarını yapmalsıınız.
2) Filmleri yüklemek yerine aynı bilgisayardaki filmleri local link olarak verebilirsiniz.

2.adımı yaptığınızda 1.adıma gerek kalmayacak.

--------------------
150
SyBeR 10 Temmuz 2016 21:40
Merhaba,

Video yüklerken aldığınız hata nedir ?
Sunucunuz windows mu linux mu ?
Kullandığınız panel ve yapılandırmanız nasıl yapıldı ?

bu şekilde biraz açıklama yaparsanız yardımcı olabilirim :)

--------------------