» » » » Yorum gösterim sorunu

Yorum gösterim sorunu

MHDumaN
MHDumaN 9-07-2016, 01:01
merhaba arkadaşlar sitemde yazılı olan yorumlu makaleleri açarken mysqle hatası veriyor bu hatayı biraz çözmeye çalıştım fakat düzeltemedim.
Şimdiden teşekkür ederim

URL:http://mhduman.com/index.php?newsid=15

Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
3 779
MaRZoCHi 15 Temmuz 2016 10:37
@MHDumaN, modülü kaldırın inceleyim. Başka bir modülle çakışma var gibi duruyor. xfield'e ait bir kod yok custom-comments modülünde.

--------------------
3 779
MaRZoCHi 12 Temmuz 2016 11:19
DLE 11.0 sürümünde custom-comments'in basit bir hali kendinde mevcut. Ama sorunu yine de inceleyeceğim.
IP sorunu ise sunucuya bağlı, sunucudaki güvenlik ayarı nedeniyle her IP'yi kendi IP'si olarak görüyor. Yani kullanıcıların doğru IP leri okunmuyor yerine sunucu IP'si okunuyor.

--------------------
0
MHDumaN 9 Temmuz 2016 20:20
birde yorum yazarken bu uyarıyı alıyorum kendi sitemde.

Ne yazık ki sitemize kaydınız yapılamıyor, bu E-Mail adresi daha önce sitemizde spam amaçlı kullanıldığı için kaydedildi. Eğer spam olarak olmadığına inanıyorsanız, internet sağlayıcınız aracılığı ile IP adresinizi değiştirirseniz kayıt mümküm olacaktır.
0
MHDumaN 9 Temmuz 2016 19:33
Custom Comments kurdum sürümü güncelledikten sonra dün biri mesaj atınca fark ettim
3 779
MaRZoCHi 9 Temmuz 2016 09:14
Sorun SQL'in bu kısmında
user_status, user_status_date,s xfields FROM mhd_comments

s xfields kısmı hatalı muhtemelen kurduğun bir eklentiden kaynaklı olabilir. Yorumlar ile ilgili herhangi bir eklenti/modül kurdun mu?

--------------------