» » » » 11.0 da kategorileri dinamik nasıl yapabilirim?

11.0 da kategorileri dinamik nasıl yapabilirim?

blizzard3
blizzard3 1-07-2016, 21:44
merhabada arkadaslar bildiğiniz gibi data life kategorileri dinamık yapmıyor neden öle bisey yapıyor yıllardır anlamıs deyilim dle 11.0 için dinamik yapan kod varmı yardımcı olursanız sevinirim
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
3 779
MaRZoCHi 2 Temmuz 2016 02:30
@blizzard3, ben burada düzeni sağlamak zorundayım. Konu içinde aynı düzeni istesem zaten neredeyse hiçbir konu onaylanmaz. En azından başlığa dikkat edebilirsin. Alışkanlığı kabul etmiyorum. Ben de günde en az 3-4 saat kod yazıyorum.
Lütfen düzgün Türkçe kullanalım. Ayrıca bu durumun SEO kısmını da bildiğinizi temenni ederim.

--------------------
0
blizzard3 2 Temmuz 2016 02:04
@MaRZoCHi, kardesim benim turkcem bukadar napıyım yani yeniden turkce okulunamı yazılak birazda ingilizce ögrenmeye calısırken hepten gidiyor ı harfleri zaten phpde ı kullanamıyon cssde öle oluyor o harfler alıskanlık
3 779
MaRZoCHi 2 Temmuz 2016 01:07
İlk olarak şunu söyleyim, başlıklar için sürekli uyarıyorum. Klaveye hem ı hem de i harfi varken ve doğrusunun hangi harf olduğunu bildiğinizi varsayarak neden hala yanlış kullanıyorsunuz anlamış değilim. Buna yazı içinden de kolayca örnekler verilebilir: "bisey, dinamık, deyilim, anlamıs, arkadaslar, merhabada, varmı" sırayla doğruları: "birşey, dinamik, değilim, anlamış, arkadaşlar, merhaba, var mı?" Ek bilgi olsun belki işinize yarar ;)

İlgili eklenti sitede mevcut: Kategoriler için otomatik menü oluşturma

--------------------