» » » » Kategoriye gore özel alan nasıl yapabilirim ?

Kategoriye gore özel alan nasıl yapabilirim ?

blizzard3
blizzard3 22-06-2016, 01:54
selam arkadaslar data life engin sisteminde mesela konular diye bir kategori var ayrıca videolar diye kategri olusturcam videolar kategorisine tıklandıgında kategoriye özel film temalarındaki gibi bir konu listeleme yapıcam video kategorisinde yani kategoriye gore özel alan olucak bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim sadece mantıgı anlatsanız yeter gerisini cözmeye calısıcam
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
kralceco 26 Ocak 2018 00:33
@Hagen,

Hocam buradaki giris sablonunu nasil ayarliyoruz peki filme baska sablon aciliyor programa baska sablon aciliyor ? Ben denedim kategoriye farkli sablon giydirebiliyorum ama kategorideki filme tikladigimda acilan sayfa yine film izleme sayfasi oluyor ?
0
Maccy 24 Haziran 2016 00:29
@blizzard3, Hocam temanızın kategori şablonunu düzenleyebilir, şablona yaptığınız eklemelerin hangi kategorilerde çıkacağını seçebilirsiniz aşağıdaki tag ile ;)

[category=1][/category] 
0
blizzard3 23 Haziran 2016 23:32
@Hagen, tam olarak burda nedemek istediğini anlayamadım hocam biraz daha ayrıntılı anlatırsan anlarım
0
Maccy 22 Haziran 2016 12:24
Hocam kategori için bir template oluşturbilir, kategoride o template dosyasını seçebilirsiniz ;)

http://www.programcini.com/filmler/ Linkteki gibi bir şey istediniz sanırım ;)