» » » » Metni düzenledikten sonra bozuluyor

Metni düzenledikten sonra bozuluyor

Ehliwie
Ehliwie 18-06-2016, 23:03
Selam arkadaşlar.Azeri olduğum için bazi sözleri sef yazsam kusura bakmayın.Arkadaşlar son zamanlarda sitemde admin panelde haberi düzenleyenden sonra yani ölçü 18- shrift Timse New Roman yapıb bazi rengler verib çıkıyorum.Amma yeniden bakanda düzenleme bozuk gözüküyor-sanki hiç düzenlenmemiş.Yardımcı olursanız sevinirim. Sitem www.ehliwie-samux.com
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
3 779
MaRZoCHi 12 Temmuz 2016 11:22
Sorunun DLE sürümü / Sunucudaki PHP sürümü ve Editör arasındaki uyumsuzluklardan kaynaklandığı belirlenmiştir. Her zaman DLE'nin son sürümünü ve bunun için istenilen PHP sürümünü kullanmayı tercih ediniz.

--------------------
3 779
MaRZoCHi 8 Temmuz 2016 20:06
@Ehliwie, verin bakayım.

--------------------
0
Ehliwie 8 Temmuz 2016 19:58
@MaRZoCHi, Hocam sizi böyle yorduğum için valla utanıyorum.Amma dediğinizi anlamıyorum.Admin panel parolayi PM de versem baka bilirmisiniz?
3 779
MaRZoCHi 8 Temmuz 2016 19:52
@Ehliwie, alternatifi TinyMCE aynı şekilde o da görsel. shortstory.tpl de
{short-story}
nasıl kullanılmış aynı şekilde mi yoksa limit parametresi içeriyor mu?

--------------------
0
Ehliwie 8 Temmuz 2016 19:47
@MaRZoCHi, Hocam o editör baya rahat geliyordu.Sitemde makale elave edende hangi rengler verildigi gorundugu icin baya rahat idi. Bu linke bak bunun gibi rengler veriyorduk.http://ehliwie-samux.com/5688-ramazan-ayinin-29-cu-gununun-duasi.html

Hoca şunu evez eden hangi editörü meslehet görürsüz?makale düzünleyende asan olsun
3 779
MaRZoCHi 8 Temmuz 2016 19:31
@Ehliwie, ilk olarak o editörü kullanmanızı önermiyorum. 11.1 sürümünde kaldırıldı o editör.
İkincisi ise temanızın short-story şablonunda
{short-story}
içeren satırı yorum olarak yazınız. ( kod tagı ile )

--------------------
0
Ehliwie 8 Temmuz 2016 19:28
@MaRZoCHi, Hocam siteme günlük 10-15 makale elave olunur.15000 civarı makale var.Şimdiye kadar bu sorunla karşılaşmadım.SOrun şu.Makaleyi elave edirem.Ve harfleri Times New Roman yapıb bazi sözleri de renkliyirem.Makaleyi ekledikden sonra hemen yeniden makale düzenleye giriyorum.Makale evvegi gibi oluyor.Rengli sözler de sitede kara gözüküyor.Amma renklemisdim.Sitemde 2 admin var.4 moderatör. hepimizde aynı sorun var.Amma 1 moderatörde olmuyor.Bilgisayarda localhostda yeni sürüm ekleyip yokladım.Sorun yene aynı.Amma Timse New Roman yox Arial yapdım çalışdı.
www.ehliwie-samux.com

Makaleyi ekleyende boyle duzenliyorum

siteye ekledikde boyle gozukuyor
3 779
MaRZoCHi 8 Temmuz 2016 18:17
@Ehliwie, scriptte bir sorun yok. Öyle olsa herkeste aynı problem olurdu. Siz tam olarak ne yapıyorsunuz, nasıl kuruyorsunuz, neleri değiştiriyorsunuz onu açıklayın bize. Ayrıca kurulum esnasında belirtilen sistem gereksinimlerini karşılıyor mu sisteminiz?

--------------------
0
Ehliwie 8 Temmuz 2016 18:14
@Hagen, Abi yapiyorum amma alinmiyor-bu yakinlara kadar hic bir sorun yok idi.Amma ne duzenliyorumsa eski haline qayidiyor.Bunun cozumunu bilen yokmu?Bilgisayarda localhosta son surumu ekledim-amma onda da ayni sorun
0
Ehliwie 19 Haziran 2016 19:25
@Hagen, Abi evvelde bende hele yapiyordum-kodlari silip yeniden elave edende duzelirdi.Ama son 1 haftada o da olmuyor