» » » » Yükleme sorunu

Yükleme sorunu

By_AdmiraL
By_AdmiraL 10-06-2016, 19:51
Merhaba. Sitemde yükleme sorunu var. Misal olarak kullanıcı adına tıkladığımda ve ya beğen butonuna tıkladığımda yükleniyor yazıyor ama hiç bir işlem gerçekleşmiyor. Subdomaində yeni dle kurdum ve onun phpmyadmini ile değiştirdim çalıştı. Fakat bana lazım olan makaleler, kategoriler felan var. Başka ne yapa bilirim? Sorun ne ola bilir acaba?
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
3 779
MaRZoCHi 16 Haziran 2016 19:52
Muhtemelen kullandığın dle sürümü ile veritabanın uyumlu değil. SQL hangi sürüme ait ise onu kurup son sürüme güncelleyin. Daha sonra son sürümle kullanın. SQL her sürüm için aynı değil.

--------------------
0
By_AdmiraL 15 Haziran 2016 11:27
Hocam, bu soruna bir çözüm varmı acaba?
0
By_AdmiraL 12 Haziran 2016 12:20
Hocam, test olarak kurdum BURADAN bakabilirsiniz.

Sorun phpmyadmin'de galiba. Yeni DLE kuruyorum ve eski phpmyadminini import ediyorum yeni DLE-ye yükleme sorunu oluyor. (Mesela: beğen butonu) Normal kurunca bu sorun olmuyor. Sitedeki haberler felan kalması lazım bana o yüzden bu sorunu çözmem lazım. Yardımcı olursanız sevinirim. Ne kadar aradım sorunu bulamadım. Phpmyadmin-de olduğunu düşünüyorum. Fakat nasıl halledeceğimi bilmiyorum.
3 779
MaRZoCHi 11 Haziran 2016 02:47
Site adresinizi yazın, bakalım. Hata veriyorsa veya uzun sürüyorsa sunucu kaynaklı olabilir.
--------------------
DLE.NET.TR Mobil uygulaması ile gönderildi.

--------------------