» » » » HATA: Sayfa yüklenirken sunucuyla bağlantı kesildi.

HATA: Sayfa yüklenirken sunucuyla bağlantı kesildi.

Özkan
Özkan 10-06-2016, 17:10
Merhaba arkadaşlar;

Benim DLE Scprit'i kullanmakta olan tüm web sitelerimde admin panel'den eski konuları yenileyip kaydedemiyor, yayınlanmayı bekleyen konuları son haline getirip yayınlayamıyor, e-posta şablonları değiştirip kaydedemiyor ve bu sorunlar baş göstermeye başladı. İşin tuhafı yeni sıfır konu oluşturup kaydedebiliyorum. Hatta yayınlatabiliyorum. Sizden ricam bilgisi olan arkadaş paylaşırsa minnettar olurum. Normal de Firefox ile çalışırım. Arızalandı diye Yandex Browser'ı indirip kurdum. Sonuç aynı!

Bağlantı sıfırlandı

Sayfa yüklenirken sunucuyla bağlantı kesildi.

Site geçici olarak kapalı veya çok meşgul olabilir. Biraz bekleyip yeniden deneyin.
Hiçbir sayfayı açamıyorsanız bilgisayarınızın ağ bağlantısını kontrol edin.
Bilgisayarınız veya ağınız güvenlik duvarı veya vekil sunucu tarafından korunuyorsa Firefox uygulamasının Web’e erişim izni olduğundan emin olun.
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
3 779
MaRZoCHi 3 Temmuz 2016 03:02
@Özkan, bilgi için teşekkürler. Konu altından "Çözüldü" butonuna tıklayabilirsiniz.

--------------------
0
Özkan 3 Temmuz 2016 02:59
Bu sorun ile ilgili bir tuhaf durum var. Windows 10 işletim sistemi kullanıyordum. Bu yazdıklarımın dışında ayrıca diğer forum sitelerindede alıntı yaparak cevap vermeye çalıştığımda da sorunla karşılaştım.
Windows destek ekibi bu durumu çözemedi ve yeniden windows'u kurmamı istedi. İlginç ama kurduktan sonra sorunum ortadan kalktı.
Bilginize.
3 779
MaRZoCHi 10 Haziran 2016 21:58
Peki duruma göre inceleyebiliriz.
--------------------
DLE.NET.TR Mobil uygulaması ile gönderildi.

--------------------
0
Özkan 10 Haziran 2016 21:01
Host Firması destek ticket'ında;
Özkan bey
Sunucusal bir problem bulunmamakta, zira değişen bir ayar yada ekstra bir değişiklik yapılmadı.
Script ayarlarınızı kontrol ediniz.
Ek olarak herhangi bir ulaşım problemi yok telefonlar aktif durumda
İyi çalışmalar,
Saygılarımla

Mesaj ile dönüş yapmıştır. Bu arada bende görüşmelerimi kalite standartları gereği görüşmeleri kaydetmiştim. Firma 10 dk. Boyunca beni bekletti. Elimde kayıt var. Salak yerine koyuyorlar.

Ali arkadaşım Ftp üzerinden .Htaccess dosya ismini değiştirip tekrar işlemleri denememi söyledi. Sonuç aynı. Aynı hatayı aldım. Ali arkadaşım Hosting firmasının PHP.INI dosyasından bir ayarları değiştirmiş olabileceklerini belirtti. Emin olmak için Firmanın Panel bilgilerini verdim. İnceleyecek. Bu sorun script'ten (benden) mi yoksa Hosting kaynaklımı olduğu anlaşılacak.
Duruma göre R10.Net üzerinden gerekli işlemleri yapacağım.
3 779
MaRZoCHi 10 Haziran 2016 17:43
@Özkan, sebep olarak şudur diyemeyeceğim. Sunucu tarafında bilgim az.
Sorun devam ederse ve DLE uyulu hosting düşünürseniz ovnora.com u tercih edebilirsiniz. Aynı altyapıyı kullanmaktayız.

--------------------
0
Özkan 10 Haziran 2016 17:33
@MaRZoCHi, mehmet bey;
Zaten bu zamana kadar ben DLE de böyle bir sorunla karşılaşmadım. Fakat böyle bir durum nüksetti. Ticket açtım. Bildirdim. Sonuç aynı. "Hala sonumu kontrol ediyorlar." Cep telefonu ile aradım 10 dk boyunca cevap vermediler. Tecrübelerinize dayanarak sizce sorun nereden kaynaklanıyor olabilir? Geceden beri çözmeye çalışıyorlar ve elim kolumda bağlandı.
3 779
MaRZoCHi 10 Haziran 2016 17:21
Bu sorun sunucunuzla ilgili olabilir. Yani durduk yere sitede birşey olmaz. Hosting sağlayıcınızla görüşmenizi öneririm.

--------------------