» » » » SimpleBB Kurulumu?

SimpleBB Kurulumu?

Kemal
Kemal 3-08-2014, 22:09
Merhaba,
SimpleeBB forumun kurulumu için klasörlerdeki dosyaları gerekli yerlere atıyorum, install_modules.php'yi çalıştırıp başarılı bir şekilde kurulumu gerçekleştirdigimi belirtiyor. Ancak sitem .siteismi.com; .www.siteismi.com şeklinde yönlendirilmiş. Çözemedim bir türlü admin paneline giriş yapabiliyorum
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
Kemal 4 Ağustos 2014 00:12
@MaRZoCHi, ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.
3 779
MaRZoCHi 3 Ağustos 2014 23:46
@Kemal,
1) Dosyaları eksik atmışsınız. Lüften dikkat edin + CHMOD değerini 777 yapmalısınız. ( artık gerek kalmadı )
2) forum için klasör halinde verilen .tpl dosyalarını temanızın içine direkt atmıyorsunuz. Forum klasörü ile birlikte atmalısınız. DLE Default temasının dosyalarını yeniden yükleyin.
3) Bu konuda ki kurulum bilgilerini dikkatlice okuyarak, kategorileri oluşturup, sistem ayarlarından forum ayarlarını yapınız.

--------------------
0
Kemal 3 Ağustos 2014 23:32
@MaRZoCHi, malesef hayla devam etmekte site bilgilerini mesaj atıyorum.
3 779
MaRZoCHi 3 Ağustos 2014 23:10
install/ dizininin CHMOD değerini 777 yapın.

--------------------
0
Kemal 3 Ağustos 2014 22:42
Bu seferde böyle bir hata aldım neyi yanlış yapıyorum anlamadım
Warning: file_put_contents(/home/beytepe1/public_html/sihhiye.de/install/logs/0_Sun.log) [function.file-put-contents]: failed to open stream: Böyle bir dosya ya da dizin yok in /home/beytepe1/public_html/sihhiye.de/engine/classes/install.class.php on line 529
VQModLog::__destruct - LOG FILE "/home/beytepe1/public_html/sihhiye.de/install/logs/0_Sun.log" COULD NOT BE WRITTEN
0
Kemal 3 Ağustos 2014 22:14
www.sihhiye.de site adresim. Dediklerinizi yapıyorum.
3 779
MaRZoCHi 3 Ağustos 2014 22:12
.htaccess dosyanızın yedeğini atın. Yedeğiniz /install/backup/ içerisinde.
Daha sonra eklenen kodu ayıklayıp yazın. Ayrıca site adresinizi de belirtin.

--------------------