» » » » Sitede body sorunu

Sitede body sorunu

istifadeci
istifadeci 9-05-2016, 17:34
Selam. Sitemde boyle bir sorun var bunu nasil duzeltebilirim? bence scripte sorun var.
bu kodu temada ariyorum bir sey cikmiyor ortaya nasil yapayim?
TESEKKURLER!

Sitede body sorunu
Sitede body sorunu
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
istifadeci 10 Mayıs 2016 13:48
@MaRZoCHi, kardes ben 10.3 surumunu baska yerden indirip tezde kurdum ve sablonu atdim oraya sorun cozzuldu bu 10.3 bendeki surumde neden ola bilir sourn acaba bulamadim.

yinede tesekkur.

@MaRZoCHi, bu surumde. eski surumdeki haberleri nasil ata bilirinm yeni kurdugum scriptde video falan varmi?
0
3 746
MaRZoCHi 10 Mayıs 2016 13:44
@istifadeci, Hangi dosya olduğunu bilemem. Üzerinde oynama yaptığınız php dosyalarını araştırın / tamamen orjinal dosyaları atın.

--------------------
0
0
istifadeci 10 Mayıs 2016 13:06
hangi php dosyalrin diyorsun kardes?

index.php? ve ya engine icinde olaanlarimi?

@MaRZoCHi, hangi php dosyalrin diyorsun kardes?

index.php? ve ya engine icinde olaanlarimi?
0
3 746
MaRZoCHi 10 Mayıs 2016 12:55
@istifadeci, o zaman php dosyalarında arayın sorunu. Olmazsa orjinal dosyaları atın.

--------------------
0
0
istifadeci 10 Mayıs 2016 12:53
@MaRZoCHi, Kardesim. dediklerini etdim yine olmadi ayni sorun oluyor.
notepad++ hepsin edip panoya kopyaladim ve site eyni sey oluyor.
bu dle 10.3 versiyon hansi internetden isdirdiyim tema atiyorumsa boyle bir sey cikiyor ortaya
0
3 746
MaRZoCHi 10 Mayıs 2016 11:54
Düzenlediğiniz dosyaların UTF8 ve BOM'suz olarak kaydedildiğinden emin olun. Notepad++ kullanabilirsiniz bunun için. UTF8 ve BOM nedir? derseniz ufak bir araştırma yapabilirsiniz, arama motorlarında.

--------------------
0
İSTATİSTİKLER