» » » » Wordpress den DLE ye Geçiş Seo Hakkında

Wordpress den DLE ye Geçiş Seo Hakkında

CyberRooT
CyberRooT 23-04-2016, 13:48
Merhaba,

Wordpress alt yapısına sahip 3 yıldır kullanmış olduğum bir sitem var. DLE alt yapısına geçmek istiyorum. Araştırdığım kadarıyla wp den dle ye

convert olayı yok. Konularımı elle dle ye aktarmak istiyorum fakat şöyle bir sıkıntı var. Wordpress te konu linkleri

plex-media-server-0-9-1604-1911-multilingual.html
bu şekilde iken dle de örnek veriyorum

plexmediaserver0916041911multilingualfull.html
bu şekilde oluyor bunun ayarlamasını ne şekilde yapabilirim.
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
3 779
MaRZoCHi 12 Temmuz 2016 11:26
@CyberRooT, bu durumda RSS kllanımı yetersiz kalabilir. Mutlaka PHP ile yapmak gerekir.

--------------------
0
CyberRooT 24 Nisan 2016 21:09
@MaRZoCHi, Hocam şimdi amacım dle ye geçtiğim zaman google da indexlenen konular kayba uğramasın elimle ya da rss ile konuları eklerim benim burada ki sıkıntım google aramalarından gelen linklerde sıkıntı çıkmaması. Rss ile nasıl yapabilirim peki.
3 779
MaRZoCHi 24 Nisan 2016 19:58
1) DLE makalelere id ekliyor ve .html ile bitiyor. Düzenleme ile bu aşılabilir.
2) Rakamların arasına tire koymak değil de noktaları tire ile değiştiyor gibi geldi. Bu da ufak bir düzenleme ile aşılabilir.
WP de RSS ile konularınızı yayınlarsanız direkt olarak DLE'ye çekebilirsiniz. Resimleri link olarak alacaktır ve eklentileri almayacaktır.

--------------------
0
CyberRooT 23 Nisan 2016 20:57
@MaRZoCHi, tireler silinmiyor örnek olarak öyle söyledim bugün en son sürümünü kurdum DLE nin sitenizden indirim 2 tane farklılık var 1. si DLE linklerin başına konu numarası koyuyor 2. si DLE de url deki rakamların arası tire konmuyor. Wp de konu numarası yok ve urlde sayı varsa onlarında aralarına tire koyuyor.

Wp seo link :
plex-media-server-0-9-1604-1911-multilingual.html

DLE seo link :
2-plex-media-server-0916041911multilingual.html
3 779
MaRZoCHi 23 Nisan 2016 17:07
DLE de de aynı şekilde. Aradaki tirelerin silinmesi normal bir durum değil. Sürümünüz nedir?

--------------------