» » » » Admin panelden yönetebileceğim slider var mı

Admin panelden yönetebileceğim slider var mı

ufuktakiumut
ufuktakiumut 22-04-2016, 13:18
merhabalar
Admin panel'den yönetebileceğim bir slider gerekli (en azından sadece slider resimlerini yükleyebileceğim) fakat bir türlü bulamadım. yardımcı olmanızı rica ediyorum
teşekkürler
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
Mtemizce 25 Aralık 2016 15:07
@ufuktakiumut, dostum bu hazırladığın yapıyı bizimle paylaşabilir misin?
0
ufuktakiumut 14 Mayıs 2016 15:02
tamamdır. yaptım. önce bir form sayfası oluşturdum. ve bu sayfadan resimleri seçiyoruz ve resim açıklamalarını yazıyoruz. sonra formu "action" parametresi ile bir php sayfasına gönderip oradan sql'e yazdırıyoruz. sonra slider diye bir php sayfa oluşturup sliderimizi yapyor ve sql'den resim ve açıklamaları çekip ilgili alanlara yazdırıyıroruz. ve bu slider sayfasını main.tplden uygun yere include yapıp işlemi sonlandırıyoruz.
saygılar
0
ufuktakiumut 25 Nisan 2016 12:56
sadece resim ekle tuşu olacak. eklediğimiz resim urllerini bir değişkene atayacak. bu değişkenide slider.tpl dosyasında veya anasayfada veya istediğimiz yerde kullanabileceğiz.
aslıdna zor bişey gibi gözükümüyor ama detaylı kod bilmeyince...
0
marika 25 Nisan 2016 11:55
Adminden resim yüklendiği zaman otomatik slidera atacak bir eklenti bulamadım. Ancak Dle Resim Yönetimi (admin.php?mod=files) bölümüne resimleri yükledikten sonra urllerini kopyalayıp tema düzenleme bölümünde tpl kodları içine yapıştırarak çalışacak bir şey yapılabilir.