» » » » Sitedeki eklemiş olduğum resimler index lenmiyor

Sitedeki eklemiş olduğum resimler index lenmiyor

CepTiM
CepTiM 28-03-2016, 14:38
Dle : 10.6
Hata : Evet arkadaşlar sitemi kurdum kuralı google tarafından sadece 32 tane resim indexlenmiș. Fakat sitem de binin üzerinde resim var resimleri direk olarak kendi sunucuma ekliyorum gerek ana sayfadaki resimler gerekse konu içindeki resimler index almıyor.
Sitemap güncelledim ama yine düzelmedi resimlere alt etiket ekledim yine index almadı bunu nasıl çözeceğiz nerede sorun var arkadaşlar bir inceleme yada bi yontem fikri olan varmı

URL:www.ceptim.net

Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
nedim 3 Nisan 2016 00:21
bu yöntemle 25 günlük sitenin 68 sayfasını ve 1 gün once eklenmiş fotosunu bile indexledi
bu arada fligran kullan
günlük sitemap oluştur
0
nedim 3 Nisan 2016 00:07
başka yerden çektiğin bi resmin adını değiştir tire ve resim boyunu belirt resim isimleri resmi altığın sitedeki gibi kullanma
örnek: 45g-4-5g-bu-gece-baslıyor-755x468.jpg
0
CepTiM 28 Mart 2016 22:34
Hocam resimlerim çoğunu pc ye indirip düzenleme yapıp öyle geri yüklüyorum yada kendim ekran görüntüsü alıyorum. Ama sonuç yine aynı. Bir yılı geçti dle ye geceli ama şu resim ve index işini bir türlü çözemedim.
0
mondschein 28 Mart 2016 19:10
Seo ile ilgili bir durum olabilir. Resimler özgün değilse, google indexlemiyor. Eğer özgünse ve "alt" etiketini kullanıyorsan sorun farklı olabilir.

Kopya resimleri google'ye özgünmüş gibi de sunabilirsiniz. Google resim özgünleştirme diye aratınca bilgiler çıkar.