» » » » Textarea bbcode ekleme

Textarea bbcode ekleme

MinTR
MinTR Üye 16-03-2016, 22:46
Merhaba arkadaşlar,
Admin panel içerisinde bir textarea ya bbcode nasıl ekleyebiliriz konu hakkında yardım edebilirmisiniz?
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
28
MinTR 19 Mart 2016 20:54
@MaRZoCHi, Tmm dır hocam çözdüm :) Yardımın için Çoook Teşekkür ederim. :)
0
28
MinTR 19 Mart 2016 20:31
@MaRZoCHi, :) Hocam yapmayın gözünüzü seveyim siz şu hatayı halledin, bende göreyim nasıl oluyormuş diye. Size komik gelecek ama 1,5 haftadır buna uğraşıyorum :)
0
3 745
MaRZoCHi 19 Mart 2016 20:00
@MinTR, anladım. Yeni başladıysanız hatayı siz çözmeye çalışın :) Katkım olsun size.

--------------------
0
28
MinTR 19 Mart 2016 19:42
@MaRZoCHi, Öncelikle vaktini ayırdığın için Teşekkür ederim ve önerin için de teşekkür ederim kardeşim, php ye yeni başladığımdan dolayı kusurlar ve hatalar olabiliyor...
Kod şu şekilde bir hata veriyor :
Parse error: syntax error, unexpected ')' in htdocs\engine\inc\duyuru.php on line 25 


25. Satırdaki kod :
$row['duyuru'] = $parse->BB_Parse( $parse->process( stripslashes( $row['duyuru'] ) ), false ) );
0
3 745
MaRZoCHi 19 Mart 2016 17:28
include_once ENGINE_DIR . '/classes/parse.class.php';
$parse = new ParseFilter( Array (), Array (), 1, 1 );

if( $_POST['action'] == "send_duyuru" ) {
	$duyuru = $db->safesql( $_POST['short_story'] );
	$row = $db->super_query( "SELECT id FROM " . PREFIX . "_duyuru WHERE user_id = '{$member_id['user_id']}'" );
	if( $row['id'] ) {
		$db->query( "UPDATE " . PREFIX . "_duyuru SET duyuru='{$duyuru}' WHERE user_id = '{$member_id['user_id']}'" );
		msg( "info", $lang['opt_sysok'], $lang['opt_sysok_1'], "{$PHP_SELF}?mod=duyuru" );
	} else {
		$db->query( "INSERT INTO " . PREFIX . "_duyuru (user_id, duyuru) values ('{$member_id['user_id']}', '$duyuru')" );
	}
}
$row = $db->super_query( "SELECT duyuru FROM " . PREFIX . "_duyuru WHERE user_id = '{$member_id['user_id']}'" );
if( $row['duyuru'] == "" ) {
	$row['duyuru'] = "";
} else {
	$row['duyuru'] = $parse->BB_Parse( $parse->process( stripslashes( $row['duyuru'] ) ), false ) );
}

Eğer kod yazıyorsanız düzgün yazmaya çalışın ki sorun olduğunda çözmeniz ve çözmemiz kolay olsun. Bu şekilde iç içe girintilemesiz yazarsanız vakit kaybedersiniz.

--------------------
0
28
MinTR 19 Mart 2016 17:17
Parse olayını nasıl ekleyeceğiz, POST kodu aşağıda...

if( $_POST['action'] == "send_duyuru" ) {
$row = $db->super_query( "SELECT id FROM " . PREFIX . "_duyuru WHERE user_id = '{$member_id['user_id']}'" );
$duyuru = $db->safesql( $_POST['short_story'] );
if( $row['id'] ) {
$db->query( "UPDATE " . PREFIX . "_duyuru SET duyuru='{$duyuru}' WHERE user_id = '{$member_id['user_id']}'" );
msg( "info", $lang['opt_sysok'], $lang['opt_sysok_1'], "{$PHP_SELF}?mod=duyuru" );
} 
else {
$db->query( "INSERT INTO " . PREFIX . "_duyuru (user_id, duyuru) values ('{$member_id['user_id']}', '$duyuru')" );
}
}
$row = $db->super_query( "SELECT duyuru FROM " . PREFIX . "_duyuru WHERE user_id = '{$member_id['user_id']}'" );
if( $row['duyuru'] == "" ) {
$row['duyuru'] == "" ;
} else {
$row['duyuru'] = ( stripslashes( $row['duyuru'] ) );
}
0
28
MinTR 19 Mart 2016 16:47
@MaRZoCHi, ben size dosyayı göndersem siz iki dakika kodları gözden geçirebilirmisiniz?
0
3 745
MaRZoCHi 19 Mart 2016 16:40
@MinTR, sizin sorunuz parse ile ilgili. Örnek
include_once ENGINE_DIR . '/classes/parse.class.php';
$parse = new ParseFilter( Array (), Array (), 1, 1 );

$html = $parse->BB_Parse( $parse->process( "[b]BB Kodlu[/b] [i]içerik[/i]" ), false ) );
echo $html;

--------------------
0
28
MinTR 19 Mart 2016 16:34
@MaRZoCHi,
Dediğini daha önceden de yapmıştım fakat aşağıdaki gibi sorun çıkmıştı bunun üstesinden nasıl gelebilirim yardımcı olabilirmisin?

0
28
MinTR 18 Mart 2016 00:44
Bugün biraz incelemeye vaktim oldu tam oldu dedim Standart (BBCODES) sıkıntı çıkardı (diğerlerini denemedim benim için önemli olan Standart (BBCODES)) temada yazdırıldığı yerde bbcodesler oluğu gibi çıkıyor örnek
[B]deneme[/B]
gibi :(
0
3 745
MaRZoCHi 17 Mart 2016 22:43
engine/inc/addnews.php yi incelersen

include (ENGINE_DIR . '/editor/shortnews.php');
include (ENGINE_DIR . '/editor/fullnews.php');


olarak WYSIWYG li editorlerinde php include edilmesiyle otomatik olarak geldiğini görebilirsiniz.

--------------------
0
28
MinTR 17 Mart 2016 13:22
@marika, Hocam yanlış anlatmışım kusura bakmayın, kendi yaptığım bir modülün textarea sına WYSIWYG Editör eklemek istiyorum.
0
597
marika 17 Mart 2016 12:11
Admin panelde "Yönetici KP Alanında WYSIWYG Editör Kullanımını Etkinleştir:" de BBCode ayarı var.
0
İSTATİSTİKLER