» » » » Bazı kategorideki konuların ana sayfada görünmemesi

Bazı kategorideki konuların ana sayfada görünmemesi

KöxaL
KöxaL 16-03-2016, 12:49
Bazı kategorideki açmış olduğum konuların ana sayfada görünmemesini istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
3 779
MaRZoCHi 16 Mart 2016 23:54
Alt kategorileri gösterme ayarı mevcut. Kategori düzenleme sayfasından ayarlayabilirsiniz.
"Alt Kategorilerdeki Makaleleri Göster."

--------------------
0
KöxaL 16 Mart 2016 22:56
Örnek verirsek; Sitede 10 kategori var. Program, Oyun, Film vs. Ben film kategorisi ve bunun alt kategorisindeki konuların ana sayfada görünmesini istemiyorum. Diğer kategorideki konular {content} tagı ile ana sayfada görünmeye devam edecek. Bunun içinde her seferinde konu açarken Anasayfa'da yayınlama seceneğini işaretlemek zorunda kalınsın istemiyorum. Gayet açık oldu bu sefer sanırım.
0
KöxaL 16 Mart 2016 22:31
@otomasyoncu7, bu işime yaramaz. diğer kategorilerde ki bütün konuların gözükmesini istiyorum. sayı belirtmeden kullansam kodu bütün konuları tek sayfada gösterir.

@Hagen, ama bu ayarda bütün kategorilerde engelleme yapar.
0
otomasyoncu7 16 Mart 2016 22:08
@KöxaL, Eğer sitende çok fazla kategorin yoksa Ana Sayfada göstermek istediğin kategorileri aşağıdaki kod ile gösterebilirsin:
 {custom category="1-5,7,8,9,10" template="shortstory" aviable="global" from="0" limit="20" order="date" cache="no"}

Yukarıdaki kod: 1,2,3,4,5,7,8,9,10. kategorilerdeki makaleleri tarihe göre, shortstory tpl dosyasını kullanarak son yayınlanan 20 makaleyi çekmeni sağlar.
0
KöxaL 16 Mart 2016 21:54
@Hagen, her seferinde aynı olayı tekrarlamamak için bi yöntem olmalı. Benim dışımda üyelerde konu açaçak onuda düşünmek lazım :)