» » » » Canonical kullanımı

Canonical kullanımı

krkobra
krkobra 11-03-2016, 02:28
Cononical kullanımı?
İnternet sayfamızın seo kontrolünde tekrarlanan meta etiketler çıkıyor. Bunun da kategoride yayınlanan yazıyı ana sayfada da yayınladığımızda meydana geldiği açık. Dle içerisinde cononical nasıl kullanılacak ben tam çözemedim.İncelediğim kaynaklar asıl makaleyi göster diyor fakat uygulama ile ilgili bir bilgi yok. Yani yazdığımız ana makale içerisine mi yazacağız anlayamadım.Bu konuda bilgilerinize ihtiyacım var.Şimdiden teşekkürler.

URL:www.aybatemizlik.com

Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
krkobra 13 Mart 2016 17:40
Teşekkürler ediyorum.
3 779
MaRZoCHi 13 Mart 2016 13:21
@krkobra, kodları inceledim yöntem ve işleyiş aynı fakat 2 dosyayı düzenlemeye gerek yok. Benim yazdığım daha kısa.
Sistemin full_link değişkenini kullandığı için yapılabilecek birşey yok. Seçilen kategorilerin hangisinin öncelikli olduğunu bilmiyorum. Bu nedenle çoklu kategori kullanımını tavsiye etmiyorum..

--------------------
0
krkobra 13 Mart 2016 03:01
ben çoklu kategori kullanıyorum. Benzer konuları inceledim fakat diğer sitelerde anlatılanlarla benzerlik yok. Yani her konunun nasıl gösterileceğini çözemedim. ömerkul arkadaşın şu makalesini (/1683-canonical-kullanimi.html) okudum fakat doğru çözüm mü ona karar veremedim. Sizce çözüm mü?
3 779
MaRZoCHi 11 Mart 2016 16:02
DLE de çoklu kategori kullanmıyorsanız canonical kullanmaya pek gerek yok. Eğer çoklu kategori özelliği yoksa canonical kolay.

--------------------
deneme bonusu