» » » » Portal Sitesi Hazırlama

Portal Sitesi Hazırlama

aofkampus
aofkampus 8-03-2016, 12:46
Arkadaşlar merhaba;
Öncelikle site için emeklerinize çok teşekkür ederim.
Sormak istediğim birkaç soru mevcut değerli yardımlarınızı rica ediyorum ( DLE kullanmadığım için özellikle yardımlarınızı rica ediyorum )

-Açık öğretim öğrencilerinin kullanacağı bir platform hazırlamak istiyorum şuanda hali hazırda bir sitemiz var ama sanırım beklentileri karşılamıyor, bu sistemle aşağıda belirttiğim işlemleri yapabilir miyim?
--Bu sistem ile portal hazırlaya bilir miyim?
--Ön sayfada forum içeriğindeki öne çıkan konuları göstere bilir miyim?
--Ön kısma istediğim yazıları ( haberler, duyurular, anketler, vs) ekleye bilir miyim?
--forum kısmını bu sitedeki şekilde ayarlaya bilir miyim?
--Site ana sayfasında kategorilere göre içerikleri göstere bilir miyim? ( yani örneğin kayıt kategorisinin altındakileri kategoriye tıklandığında yeni bir sayfada resimli şekilde göstere bilir miyim?)
--İstediğim alanlara reklam kodlarını koya bilir miyim? adsense reklamlarını yayımlaya bilir miyim?
--Üyelere rütbe verip ana ekrana makale vs paylaşımları yapmalarını sağlaya bilir miyim?
--Forumlarda Ek dosya paylaşımını üye statüsüne göre yapabilir miyim?
--deneme sınavları hazırlaya bilir miyim?
--soru cevap kısmı ekleye bilir miyim?
--sosyal ağlarla giriş yaptıra bilir miyim?
--eski üyeleri zamanı geldiğinde otomatik olarak üst rütbeye ataya bilir miyim?

arkadaşlar şimdiden çok teşekkür ederim.
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
3 779
MaRZoCHi 9 Mart 2016 12:12
Sitemizdekilerden bakabilirsiniz.. Ya da rusça tema satan siteler var onlardan satın alabilirsiniz.
DLE 11.0 kendi temaları bence yeterli düzeyde öncelikle bunları inceleyin derim.

--------------------
0
aofkampus 9 Mart 2016 11:47
@MaRZoCHi,

cevaplar için teşekkür ederim,
peki portal için önerebileceğiniz bir tema var mı?
3 779
MaRZoCHi 8 Mart 2016 16:59
--deneme sınavları hazırlaya bilir miyim?
--soru cevap kısmı ekleye bilir miyim?

Bu ikisi hariç gerisi yapılabilir. Soru-Cevap modülü var fakat yeni sürümlere uygun değil sanırım.

--------------------
0
rnajans 8 Mart 2016 16:06
Uzun süredir dle kullanan ve geliştiren biri olarak yazıyorum bu cevabı.

Yukarı sıraladığınız tüm işlemleri yapabilirsiniz. Sadece deneme sınavı bildiğim kadarıyla ücretli bir modül onu satın almanız gerekiyor. Geri kalan tüm işlemler dle nin sisteminde ek özellikler dahi kurmadan yapılabilir. Sadece dle forumu ek olarak kurmanız gerekir. Şunu açıkca söyleyebilirim piyasada ki en gelişime açık ve en kolay kullanılabilir sistem dle dir. Biz dle ile sosyal ağ ya da arama motoru dahi kurduk. Yani istediğin hersey olur bu sistemden tek eksiği eticaret kısmı az gelişmiş. Kolay gelsin.