» » » » DLE de Upload sorunu

DLE de Upload sorunu

Reno
Reno 29-02-2016, 23:51
Merhablar ben DLE 10.5 kullanıyorum ve Siteye upload edilen dosyanın boyutunu limitsiz yapdım ama 10 GB-lık dosyanı file zilla ile siteye upload etdim şimdi makaleye eklemek istiyorum ama bu dosyanı upload edemessiniz yazıyor. Sebep nedir?
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
Maccy 1 Mart 2016 23:13
@mondschein, Hocam sanal sunucular var yani vds, bunlar ile Türkiyede'de olsanız saniyede 200-300 MB/S üstünde upload yapabilirsiniz.
0
Reno 1 Mart 2016 17:06
baska sitede dle 10.6 kurdum ve 200 Kb lık dosyayıda Sunucudan URL yapamadım. problem Dle-de
0
Reno 1 Mart 2016 15:16
@lemaster, hecsini yapmışımdır. sorun şuki 1 MB lık dosyanıda Sunucudan URL yapamıyorum.
0
lemaster 1 Mart 2016 09:09
Kullanıcı qruplarından upload limiti çoğaltın. Sunucudan maksimum upload limitinide 10gb uzeri yapmanız gerekir. root değilseniz host aldığınız firmaya baş vurunuz.
0
Reno 1 Mart 2016 03:27
@marika, zaten oyle yapmışım hocam lakin ben istiyorum ki indirme sayısı gözüksün o yüzden

@mondschein, men hostumu ruslardan almışım ve serverimin boyutu na kadarsa o kadar da dosya upload yapa bilirim

sorun DLE 10.5 ve 10.6 versiyonunda olduğunu düşünüyorum. Çünkü 1 MB lık dosyayıda direk upload yapa biliyorum ama Sunucudan URL yapamıyorum. DLE 10.3 de 1 ay önce denemişdim böyle sorum olmamışdı
0
mondschein 1 Mart 2016 02:33
10 gb lik dosyayı hemen hemen hiçbir host kabul etmez. Dle'de izin verseniz de sunucudaki dosya izinlerinde bu boyutta dosya yüklenmesine izin vermez. Bir de Türkiyedeki bu yavaş internet ile 10 gblık dosyayı yüklemek akıl kar işi değil.
0
marika 1 Mart 2016 02:09
10 gblik dosyayı sitenize mi yüklediniz?

Dle işi halledilir de sunucu o kadar büyüklükte dosyaya transfer (download) izni vermeyebilir.

Cevap: Ftp deki adresine (yoluna) bakarak kendiniz url oluşturup, direk link olarak makalenize ekleyebilirsiniz.