» » » » Aldığım Temada Yapılması Gerekenleri Anlamadım

Aldığım Temada Yapılması Gerekenleri Anlamadım

mosiiw
mosiiw 12-02-2016, 19:47
Arkadaşlar translate ile çevirdim yine bişey anlamadım Yardımcı olursanız sevinirim

Not: Dle kullanmaya yeni başladım ondan bilgim yok arkadaşlar

Teamla yada güzelce anlıcam dilden yardımcı olursanız minnetter kalırım

- Закачиваем папку с шаблоном на сайт в папку templates
- Устанавливаем для закачанной папки с шаблоном права на запись (CHMOD 777), а для файлов внутри нее 666
- Выбираем в настройках движка наш шаблон
- Верхнее меню редактируем в файле topmenu.tpl
- Создаем дополнительное поле: Название поля: rait, Описание поля: рейтинг, Тип поля: одна строка, Использовать при желании - поставить галочку

Установка ajax навигации на сайте:
========================================================================================

1. engine\modules\search.php

Найти

$tpl->copy_template .= <<<HTML

Заменить на

$script = <<<HTML

Найти

<input type="hidden" name="result_from" id="result_from" value="$result_from" />
HTML;

Заменить на

<input type="hidden" name="result_from" id="result_from" value="$result_from" />
<input type="hidden" name="result_ajax" id="result_ajax" value="0" />
HTML;
	$tpl->copy_template = $script . $tpl->copy_template;

Найти

$prev_page = "<a name=\"prevlink\" id=\"prevlink\" onclick=\"javascript:list_submit($prev); return(false)\" href=\"#\">";

Заменить на

$prev_page = "<a name=\"prevlink\" id=\"prevlink\" data-next=\"$prev\" onclick=\"javascript:list_submit($prev); return(false)\" href=\"#\">";

Найти

$next = "<a name=\"nextlink\" id=\"nextlink\" onclick=\"javascript:list_submit($next_page); return(false)\" href=\"#\">";

Заменить на

$next = "<a name=\"nextlink\" id=\"nextlink\" data-next=\"$next_page\" onclick=\"javascript:list_submit($next_page); return(false)\" href=\"#\">";

========================================================================================

2. engine\modules\main.php

Найти

$tpl->set ( '&#123;content}', "<div id='dle-content'>" . $tpl->result['content'] . "</div>" );

Добавить НИЖЕ

if($tpl->result['content'] == "" OR ($do == 'search' AND $tpl->result['info'] != "")) {
	$tpl->set_block ( "'\\[showmore\\].*?\\[/showmore\\]'si", "" );
} else {
	$tpl->set_block ( "'\\[showmore\\](.*?)\\[/showmore\\]'si", "\\1" );
}

Найти

echo $tpl->result['main'];

Добавить ВЫШЕ

$tpl->result['main'] = str_replace ( '{config_url}', $config['http_home_url'], $tpl->result['main'] );                                                       
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
mosiiw 12 Şubat 2016 21:08
Ben gerçekten çok hızlı gittim hocam Yardımlarınız için teşekkür ederim şimdi anladım saolun.
3 779
MaRZoCHi 12 Şubat 2016 21:02
Rusça çevirileri bunlar. Hiç kullanmadan tema alıp site kurmak biraz hızlı gitmek gibi. Önce bir yerde kurup denemeler vs. yapmanızı öneririm. Yoksa her adımda sorun yaşayabilirsiniz.
- Tema klasörün sitenizin templates dizinine atın. ( /templates/ klasörüne girip inceleyin aynı düzende aldığınız temayı atın )
- Attığınız temanın klasörünün chmod ayarlarını 777 yapın ( bu ayar admin panelden temayı düzenlemek için gerekli. FTP üzerinden düzenliyorsanız gerek yok )
- Admin panelden temayı aktifleştirin.
- rait adında bir ilave alan oluşturun ( Tek satır - reyting olarak kullanılacak )

Установка ajax навигации на сайте: ( Siteye ajax navigasyon kurulumu )

Найти ( Bul )
Заменить на ( İle değiştir )
Добавить НИЖЕ ( Altına ekle )
Добавить ВЫШЕ ( Üstüne ekle )

--------------------