» » » » Kategoriye göre arama yapma

Kategoriye göre arama yapma

qladiator
qladiator 12-02-2016, 09:15
merhaba arkadaslar. bu module kateqori uzerinden arama nasil ilave ede bilirim?
ki oto ilan arama yapayim? ben oto markalari kateqoriye verdim modelleriyse ilave alanlarla kurdum. bunun icin aramayi kateqori uzerinden yapmaliyim

sitem bu
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
Gokay 12 Şubat 2016 21:14
@qladiator, Arkadaşım burası çok gelişmiş bir teknik destek sitesidir eğer sorununuzu tam olarak söyleseniz Örneğin Şu modülde Şu kısmı nasıl yapabilirm, yada Şunu şuraya tam olarak nasıl ekleyebilirim gibi şeyler yazsanız daha açık cevaplar alabilirsiniz. Eğer derdinizi yazıyla anlatamıyorsanız görsel olarak anlatın ki destek veren arkadaşlarımız sorununuz için çözüm bulsunlar. Burada sitedeki arkadaşları kendi hatalarınız yüzünden yargılamayın lütfen..
3 779
MaRZoCHi 12 Şubat 2016 14:50
@qladiator, önerilerin için sağol. Açtığın bir konu ile bu kanıya varabildiysen ne mutlu sana.
Sana hazır cevap veren sitelerde sor sorularını o zaman. Zorlama yapmıyoruz bu konuda.
Sen de herşeyi hazır beklemek yerine biraz araştır ;) zararını görmezsin emin ol.

--------------------
0
qladiator 12 Şubat 2016 14:34
@MaRZoCHi, tesekkur baya yardimci oldun kardesim "yanimsatilmasiz" olarak. her konuda net bir cevab vermek aksine sunu dene bunu dene falan filan. neyse. iyi calismalar. boyle destek sitesi yapmak ve kullanmanin aksine git qazete oku
3 779
MaRZoCHi 12 Şubat 2016 13:32
@qladiator, modülün ne olduğunu konuda belirtmiş olsaydınız anlardık ne istediğinizi. Sitem bu diyince anlaşılmıyor ne olduğu malesef. Gün boyu oturup piyasada hangi modüller var diye araştırmıyoruz sorularınızı biraz açık ve anlaşılır sorabilirsiniz "yanimsatilmali" cevap verilmemesi için.
Ayrıca sitede olmayan modüller için ilk olarak indirdiğiniz veya yapımcısının sitesine başvurun. Belki onlar "yanimsatilmali" cevap verip sizin değerli vaktinizi almazlar bizim gibi ;)

--------------------
0
qladiator 12 Şubat 2016 13:21
ya kardes burda hep sordugum soruya boyle yanimsatilmali cevapmi verilecek? ben ne diyorum sen ne diyorsun?
ona da bakdim ben. bu modulden bahsediyorumm
neyse/
3 779
MaRZoCHi 12 Şubat 2016 11:48
@qladiator, eklentiler bölümünde hızlı arama için kategori seçimi ile eklenti mevcut. Biraz araştırın ;)

--------------------
0
qladiator 12 Şubat 2016 11:33
bu full_search bense bu modulun kateqori ile calisan yapilmasini soruyorum
modul surada bu modul uzerinden
3 779
MaRZoCHi 12 Şubat 2016 11:14
Örnek olarak aşağıdaki sorgudan yararlanabilirsin.
https://dle.net.tr/index.php?do=search&full_search=1&catlist[]=KATEGORİ_ID&story=ARANILAN_KELİME&subaction=search

--------------------