» » » » Yazara Yorumlar İçin Mail Bildirimi

Yazara Yorumlar İçin Mail Bildirimi

Cesur
Cesur 8-02-2016, 16:31
Merhaba,
Sitede bulunan yazar, yorum yapıldığında mail alması için ne yapabilirim? Mesela ben yönetici olduğum için, siteye yapılan her yorum için bana mail geliyor. Aynı şekilde yazara da mail gelmesini istiyorum.

Teşekkürler.
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
3 779
MaRZoCHi 9 Şubat 2016 11:03
@uye034, yüksek ihtimalle böyle bir eklenti vardır. Fakat araştırmak lazım. Rus dle sitelerini inceleyin bence.

--------------------
0
Cesur 9 Şubat 2016 10:23
Modülü yükledim fakat bu modül benim yukarıda anlatmak istediğim olayı karşılamıyor. Bu modül isteğe bağlı, bir makalenin yorumlarına abone olmak için kullanılan bir modül. Ben istiyorum ki yazar, siteye yapılan tüm yorumlar için mail alsın. Ben yönetici olduğum için, hiç bir makaleye abone olmasam da bana, yapılan her yorum için mail geliyor. Ben yazar için de aynı olayın olmasını istiyorum.

Bu arada modül 10.6 ile sorunsuz çalışmakta. Modül güzelmiş, her ne kadar istediğim gibi olmasa da modülü kullanmaya devam edeceğim :)
0
Cesur 9 Şubat 2016 09:46
@MaRZoCHi, Peki bahsettiğiniz modül ile yorumlara abone olduktan sonraki eklenen makaleler için de abone olmuş oluyor mu? Yoksa sonradan eklenen makaleler için o butonu tekrar kullanması mı gerek?
3 779
MaRZoCHi 8 Şubat 2016 23:27
Sitede yorum abonelik modülü mevcut. Yazar da sonradan tıklayıp abone olabilir.

--------------------