» » » » İngilizce Temayı Türkçeye Nasıl Çeviricem ?

İngilizce Temayı Türkçeye Nasıl Çeviricem ?

mosiiw
mosiiw 1-02-2016, 22:21
Ben wordpress'den Dle'ye geçmeye karar verdim bir tema beyendim ve satın alıcam ayın 10 da tema ingilizce nasıl türkçeye çeviricem bana yardıcı olacak arkadaşlar varsa sevinirim cevap veren kardeşlerime şimdiden Teşekkür Ederim.
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
mosiiw 2 Şubat 2016 18:02
@MaRZoCHi, Tamam Efendim sizin sölediklerinizi dikkate alıcam ve çabalıcam elimden geleni yapıcam verdiğiniz bilgiler içinde ve ilginiz için de Teşekkür Ederim İyi günler dilerim.
3 779
MaRZoCHi 2 Şubat 2016 17:45
Şu çağda ve mevcut imkanlar ile çeviri zor olmasa gerek. Site sahibi olan biri için bu aşamada yardım istemesi düşündürücü.
Durumun izah edilecek bir tarafı yok. Toplam 10-15 tpl dosyası var. Hepsini notepad++ ile açın. Genel format bu şekilde >Yazı< çevirisini yapın kaydedin.
İyiliğiniz için yardım etmeyeceğim bu konuda.
Her zaman birini bulurum ya da para ile her işimi yaptırabilirim diyorsanız başka.. Çeviri yapan biri çıkar illaki.

--------------------
0
mosiiw 2 Şubat 2016 17:40
@MaRZoCHi, Efendim ingilizcem sıfır olduğu için ne yazıkki tek tek çeviremiyorum hep biyerlerde takılıyorum takılmamın 2 ci bir sebebi ise kod bilgim olmadığından bazı yerlerde 2 kez yazılmış oluyor çeviride büyük sıkıntım var ama şöle bi avantaşım var vakitim de var bunu izah edicek birisine ihtiyacımm var ayın 10 nu kadar yada Mehmet abi güvenebileceğim birisi varsa onu temamı yollasam çeviri yapa bilir mi bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim Teşekkür Ederim
3 779
MaRZoCHi 1 Şubat 2016 23:45
Çok basit: Temadaki tüm .tpl dosyalarını metin editörü ile açabilirsiniz. TPL dosyalarının formatı aslında html dir. WP deki gibi ayrı bir php veya dil dosyası içermez

--------------------