» » » » Subdomain .htaccess ayarı

Subdomain .htaccess ayarı

odakent
odakent 25-01-2016, 17:39
Merhaba sub domain açtım diğer adıyla alt alan adı örnek : sub.alanadı.com ama siteye giremiyorum attığım index.php dosyası bile açılmadı aldığım sunucu firması .htaccess dosyasını silmemi istedi çünkü .htaccess dosyası alt alan adına girmeme engelliyordu sildim bu seferde sitedeki ana sayfa açıldı yani ana sitemdeki konuların linkine erişemedim hata veriyordu çünkü .htaccess geri yüklediğimdede sub domain bu sefer açılmadı bende size tanışmak istedim umarım yardımcı olursunuz .htaccess dosyasına bir kod eklemiştim eskiden hem sub domain hemde ana sitem olduğu gibi çalışıyordu kodu unuttum internetten araştırdım bulamadım son çare sizlere danışmak istedim
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
odakent 27 Ocak 2016 19:55
Kurdum hocam ama site açılmıyor ana dizindeki .htaccess dosyasını sildikten sonra örnek deneme.website.com/index.php açılıyor silmezsem açılmıyor 404 hata veriyor .htaccess dosyasına bir kod ekleyip hallediyorduk kodu unuttum
3 779
MaRZoCHi 27 Ocak 2016 19:23
Herhangi bir düzenleme yapmanıza gerek yok o zaman.
Subdomain oluşturup, açılan klasör içine normal bir şekilde siteyi kurabilirsiniz.

--------------------
0
odakent 27 Ocak 2016 19:20
Sub domainde farklı bir site oluşturacağım
0
MHDumaN 25 Ocak 2016 23:14
subdomaini forum için açacaksan simplebb konusunda yazmaktadır bu konu farklı bir konu için kullanacaksan kullanacağınız konuya göre değişmektedir.

https://dle.net.tr/dle-modul/155-dle-icin-ucretsiz-forum-simplebb.html