» » » » Konu ekledigimde içerik kayboluyor

Konu ekledigimde içerik kayboluyor

steel
steel 16-01-2016, 21:16
Merhabalar siteye konu ekliyorum en sonunda indirme linkleri var en son onları ekleyıp kaydedıyorum alt kısım kayboluyor

düzeltiyorum bi daha kaydediyorum yarısı gidiyor bu sefer nasıl bi saçmalıktır bu ya.

Bide konu eklerken alttaki resimdeki gibi çıkıyor neden alt kısımda kodlar çıkıyor acaba ?

Konu ekledigimde içerik kayboluyor
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
steel 18 Ocak 2016 09:28
@MHDumaN, Makaleyi düzenle dedidkten sorna Şu anki Tarih ve Zaman alanını işaretlediğimizde en üstte çıkıyor. Saol
0
MHDumaN 17 Ocak 2016 18:16
makaleyi düzenle > göstermek istediğin konu > tarihini düzeltmeniz yeterli olacaktır
0
steel 17 Ocak 2016 14:34
@MHDumaN, Teşekkürler değiştirdim. bi sorum daha olucaktı daha önceden açtıgımız bi konuyu tekrar anasayfada göstermek istedigimizde nasıl yapıcaz acaba ?
0
MHDumaN 17 Ocak 2016 14:10
admin p. > sistem ayarları > genel ayarlar >
Yönetici KP Alanında WYSIWYG Editör Kullanımını Etkinleştir:
Sabit Sayfalarda WYSIWYG Editör Kullanımı Etkinleştir:

bu ayarları "standart (bbcode)" olarak yapmanız daha iyi olacaktır paylaştığınız resimdeki farklı siteden kopyala yapıştır yapmışsınız ondan dolayı bu şekilde görüntülüyorsunuz
0
steel 17 Ocak 2016 13:20
@MaRZoCHi, Bu konu ekleme alanını değiştirme şansım var mı acaba ? Editör alanını
3 779
MaRZoCHi 16 Ocak 2016 23:24
Editörle ilgili olabilir. Konuyu bi yerden kopyalayıp alıyorsanız ekstra kodlarda ekleniyor olabilir. Kaynak koduna bakıp gereksiz olanları manuel olarak silip deneyin.

--------------------