» » » » Kategori yönetimi

Kategori yönetimi

Cyrus
Cyrus 14-01-2016, 14:40
Merhaba arkadaşlar. DLE sistemiyle bugün tanıştım ve doğrusunu söylemek gerekirse sistem beni baya etkiledi. DLE'de takıldığım bir kaç yer var sizlerden o konularla ilgili yardım istiyorum.

1- Siteyi ilk kurduğumuzda gelen kategoriler var sitenin üst kısmında ve sol tarafında. Üst kısımdakiler "Ana sayfa, forum, iletişim, kurallar, reklam ver, vip" bunları vede sol tarafta bulunan "Ana sayfa, forum, datalife engine, ucoz,wordpress, engine vs." kategoriler var bunları nereden değiştirebilirim. Kategoriler kısmına girdiğimde orada hiçbirşey yok.

2-
Kategori yönetimi
Görseldeki konu başlık kısmını komple kaldırmak istiyorum.Bunu nasıl yapabilirim.

3-
Kategori yönetimi
Görseldeki gibi "Sohbet, boş blok, yorumlar, anket" bunları nasıl doldurabilirim yada kaldırabilirim. Ayrıca yine aynı görselde "giriş- kayıt ol" kaldırmak istiyorum.

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
Cyrus 15 Ocak 2016 09:43
Teşekkür ederim arkadaşım yardımın için çözdüm problemleri.
0
otomasyoncu7 14 Ocak 2016 15:52
1-) Admin Panel > Şablon Kontrolü > Temalar bölümünden tpl dosyalarında değişiklik yaparak bu düzenlemeleri gerçekleştirebilirsin. ( Kategoriler bölümünden yeni kategoriler oluşturup kategori linklerini. tpl dosaylarına da eklemen gerekli )
2-) ikinci kısımdaki yeri de yine temalar bölümünden hangi .tpl dosyalarını düzenleyerek silebilirsin.
3-) Bu kısımdaki kaynak kodlar büyük ihtimalle sidebar.tpl dosayası içerisinde olmalı buradan istemediğin kısımları kaldırabilirsin. sohbet bölümünü aktif yapmak istiyorsan:
https://dle.net.tr/dle-modul/1539-ichat-v6.0-sx2.html
bu modülü kurman gerekli.