» » » » Breadcrumbs Sorunu

Breadcrumbs Sorunu

boystar
boystar 11-01-2016, 14:47
Arkadaş öncelikle merhaba. İlk konum soru oluyor çünkü dle sisteminde yeniyim.

Bir tema düzenliyorum ancak speedbar sorunu yaşamaktayım. Temanın main.tpl dosyasında

            [not-aviable=main]
            {speedbar}
            [sort]<div class="filtrele">{sort}</div>[/sort]
            [/not-aviable]
            {info}
            [not-aviable=main]{content}[/not-aviable]
            [aviable=main] 


şeklinde kod var. Bu kod postun içeriğinde breadcrumbs ve kategorilere girincede sıralama filtresi özelliğini sağlıyor.

speedbar.tpl içeriği ise şu şekilde
<div class="speedbar">{speedbar}</div>  


Şimdi benim düzenlediğim temaya göre breadcrumbs istediğim div arasında çıkmıyor. Bu özelliği fullstory.tpl dosyasına özel nasıl katabilirim.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
boystar 14 Ocak 2016 17:07
@MaRZoCHi, çok teşekkür ederim hocam. Emeğinize sağlık.
0
3 753
MaRZoCHi 14 Ocak 2016 16:58
engine/modules/main.php de aratın index.php de bulamadıklarınızı.

--------------------
0
0
boystar 14 Ocak 2016 16:53
@MaRZoCHi, bu linki görmedim hocam. Gözden kaçırdım sanırım.

Ancak verdiğiniz linkteki

Kurulum :

Aç - index.php

Bul :
$config['http_home_url'] = explode ( "index.php", strtolower ( $_SERVER['PHP_SELF'] ) );


burada ki index.php yi bulamadım. Daha doğrusu buldum ama içinde böyle bir kod olanını bulamadım.
0
3 753
MaRZoCHi 14 Ocak 2016 09:51
İçinde kategori geçen toplam 4-5 eklenti var zaten. İnceleyip bulamamanıza şaşırdım.
Buyrun: Kategori bilgisi çekme

--------------------
0
0
boystar 14 Ocak 2016 04:10
@MaRZoCHi, hocam bütün eklentileri tek tek inceledim ancak malesef bulamadım. Yardımcı olsanızda ilk temamı geliştirsem
0
3 753
MaRZoCHi 14 Ocak 2016 00:51
O na da ben cevap vereyim. Eklenti bölümümüzde istediğiniz işi yapacak bir eklenti mevcut.. Bulması da sizden olsun.

--------------------
0
0
boystar 13 Ocak 2016 23:50
@marika, çok teşekkür ederim hocam. Son bir sorum olacaktı. main.tpl de {category} nasıl kullanılır?
0
597
marika 13 Ocak 2016 21:23
engine>engine.php de alttaki satırı bulup

if ($titl_e) $s_navigation .= " {$config['speedbar_separator']} " . $titl_e;



alttaki satır ile değiştir tamamdır.

if ($titl_e) $s_navigation .= " {$config['speedbar_separator']} <div class=\"divadi\">" . $titl_e."</div>";
0
0
boystar 12 Ocak 2016 23:25
@marika, hocam orayı engine>engine.php den çekiyor ancak konu adını veren kodu bulamadım.

Anasayfa>Kategori>KONU ADI

işte burada konu adını yazdıran kodu bulamadım. Umarım anlatabildim.
0
597
marika 12 Ocak 2016 22:54
Onu yapmak için engine/function.php içinde itemscope olan bölümleri kurcalaaycaksın. yada jquery seçicilerle o bölümü seçip div ataması yapacaksın.
0
3 753
MaRZoCHi 12 Ocak 2016 22:34
@boystar, est. @marika, sağolsun.
Fakat site adresinizi belirtseniz kesin birşey yazabileceğiz..

--------------------
0
0
boystar 12 Ocak 2016 21:51
@marika, hocam çok teşekkür ederim. Allah razı olsun sizden ve @MaRZoCHi, hocamdan.

Bu sorunu çözdüm ve küçük bir sorunum kaldı. Breadcrumbs kodunda ana sayfa>kategori>içerik adı şeklinde. Bu içerik adına nasıl div atayabilirim?
0
597
marika 11 Ocak 2016 22:17
{ speedbar } fullstory de çalışmıyor. İlla fullstory içinde bir div de göstermek istiyorsanız jquery ile yapabilirsiniz.

http://stackoverflow.com/questions/1279957/how-to-move-an-element-into-another-e
lement

da şöyle yapıyor.

<div id="source">
...
</div>


arada html kodları var

<div id="destination">
...
</div>


şeklinde iken html yapısı

$("#source")
    .appendTo("#destination");


bu kod kullanıldığıdan

<div id="destination">
  <div id="source">
    ...
  </div>
</div>


şekline dönüşüyor.

sizde benzer mantıkla class = " speedbar " a uygulayacaksınız bunu.
0
3 753
MaRZoCHi 11 Ocak 2016 22:13
Speedbar'ı fullstory içinde çalıştıramazsınız. Ancak javascript ile taşıyabilirsiniz..

--------------------
0
İSTATİSTİKLER