» » » » Google indexlerinde linklerin yapısı

Google indexlerinde linklerin yapısı

Sembolbu
Sembolbu 6-01-2016, 20:32
Google indexlerinde linklerin yapısı

arkadaşlar öncelikle herkeze iyi çalışmalar dilerim. Yukarıda eklemiş olduğum resimde 2 adet google indexi mevcut. Şimdi sorun şu indexlerden birinde link www.apkzan.com › Oyun/Program TR Yama şeklinde iken diğerinde www.apkzan.com/hilesiz/ şeklinde görünüyor. Ben hepsini 1. sıradaki hale getirmek istiyorum.
Aslında 1. sıradaki index bana ait değil aynı sunucuda barındığımız bir site sunucuya habersiz ssl kurduğu için indexleri benim siteyede gelmiş nasıl olmuşsa artık. O yüzden o index bana ait değil ve ben kendi linklerimi o hale getirmek istiyorum bilgisi olan arkadaşlar anlatabilirse sevinirim. Kolay gelsin...
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
CepTiM 11 Ocak 2016 15:26
Bende kapatmıştı şimdi açtım bakalım sonuç ne olacak.
0
Sembolbu 7 Ocak 2016 00:29
@marika, gereksiz bir durum diye kapatmıştım o özelliği fakat bu tip birşeye yaradığı aklıma bile gelmedi doğrusu güzel oldu :) iyi çalışmalar..
0
marika 7 Ocak 2016 00:27
Biraz kurcalamak gerekiyor demek ki?
0
Sembolbu 7 Ocak 2016 00:18
@marika, hayır durum dle'nin ayarlarından kaynaklanıyor çözdüm mevzuyu :) yapmak isteyenler yapsın diye söyleyim; Optimizasyon Ayarlarından 'speedbar' Modülünü Etkinleştir seçeneğini aktif ederseniz linkler bu şekilde şık bir görünüm alıyor. Şahsen tavsiye ederim çok düzenli duruyor bu şekilde.

0
marika 7 Ocak 2016 00:16
Onu google a sormalısın. Kendi hoşuna giden kategorileri yapıyor. yakında diğerlerini de yapar. Google webmaster tool dan "Veri İşaretleyici" bölümünden düzenlemeler yapabilirsin.