Site donuyor

Elnur91
Elnur91 23-12-2015, 15:35
Merhaba..benim siteyle ilgili bi sorunum var..serverde bakinca 8389 idli habere 2milyon uzerine bi bakis oldugu gorunuyor...ve serverde bunun sorun oldugu cikiyor..yani siteye atak yapiyorlar..rusiya ve ukraina ip adeslerinnen..siteyi bagliyagda serverde olan saytlar normal isliyor..ama siteyi acinca diger sitelerde donuyor..8389 idli haberi sildim mysqlden..ama siteyi tekrar acinca yine serverde gorunuyoki 8389 idli habere yukleniyorlar.. asil coze bilirim??
Çözüldü İşleme Alındı Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
3 779
MaRZoCHi 27 Aralık 2015 00:30
Oradaki hata bazı sitelerden indirilen DLE paketlerinde ve temalarda gizli kodların olması nedeniyle meydana geliyor. Sayfa kaynağını açıp tüm bağlantıları tek tek inceleyiniz böyle birşey varsa ilgili sistem dosyalarını inceleyip gerekli düzenlemeyi yapabilirsiniz.

Ayrıca sitenizin kaynak koduna baktığımda doctype, html, head, body taglarının tema içindeki yerleşiminde/yazımında hatalar olduğu görülüyor.. Bu değil ama facebook paylaşım sorununun nedeni bu olabilir ;) Mozilla Firefox ile sayfa kaynağını görüntüleyip kırmızı renkli tagların üzerine gelerek hataların ne olduğunu görebilirsin.

--------------------
0
Elnur91 27 Aralık 2015 00:02
birisi bana sitemde http://kylaksizov.ru/latest-news/interesting-to-know/41-cherv-na-sayte-kak-ego-n
ayti.html su sorunun oldugunu soyledi bununla ilgili melumati olan varmi?
0
Elnur91 26 Aralık 2015 19:22
@MaRZoCHi, ftp-de klasor acdim butun file-leri oraya tasidim...o zaman sitelerde donma olmadi...scriptle ilgili sorun ola bilirmi?
3 779
MaRZoCHi 26 Aralık 2015 13:54
DDoS ise programcının vs. script üzerinde pek yapabileceği birşey yok bu durumda.
Ya sürekli gelen aynı istekleri yasaklayacak bir sistem olmalı ya da suncu tarafından DDoS için önlem alınmalı.

--------------------
0
Elnur91 26 Aralık 2015 03:02
@CepTiM, nasil bi siy hic kimse cozemiyo(3-4 proqramciya gosterdim..sitenin acigi olsaydisite coktan gitmisdi..sirf 8389 idli habere ddos yapmislar ne...8389 id-li haberi sildim..ama yine ayni wey...
0
CepTiM 26 Aralık 2015 01:35
Sunucu Güvenliği yüksek Kaliteli bir hosting'e geçin.
https://www.hozzt.com/ tavsiyemdir... 6 yıldır ceptim.net burada daha öncesinde de başka sattıgım sitelerim vardı onlarıda burada barındırıyordum. Açıkçası 9 yıl falan oldu ve türkiyenin en iyisi googlede arama yap yorumları görürsün hocam. Fiyatlarda uygun ...
0
Elnur91 25 Aralık 2015 21:28
@Hagen, kardes bir turlu olmuyor...dusunsene siteyi kapatdim yine attack var index.php?newsid=8389 su habere...siteyi basqa servere tasidim hemin serverde olan siteler de dondu..bunasil sorun anlamadim..
0
Gokay 23 Aralık 2015 20:02
Site donuyorsa sitenin altına ateş yakın yada üstüne mont giydirin :)

Hagen verdiği bilgiler doğrultusunda hareket ediniz