» » » » DLE Vip Üyelik Nasıl Yapılır?

DLE Vip Üyelik Nasıl Yapılır?

CepTiM
CepTiM 23-12-2015, 13:10
Arkadaş lar şöyle bir isteğim olacak. Dle de vip üye kısmı açmayı düşünüyorum. O kısım ve konuları sadece vip üyeler görecek. Şöyle ki mybb ve vb forum larda kategoriler açılırken hangi üye grubu görmesini istiyorsanız onu secebiliyordunuz. Ben de böyle bir şey istiyorum. Mesela Vip diye bi kategori acacam o kategori ve içindeki konuları sadece vip ve admin görecek arama motorları üyeler ziyaretçiler boyle bir kategori den bile haberdar olmayacak... bunu nasıl yapabilirim...
Dedigim gibi böyle birşey varmış eski surumlerde rus sitelerinden indirenler varmış ben kısa bir arama yaptim bulamadim
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
otomasyoncu7 24 Aralık 2015 23:23
@CepTiM, Uyardığın için teşekkürler pm kutusunu az çok boşalttım. :)
0
CepTiM 24 Aralık 2015 23:21
dediklerinizi yapacaım kardeşim ... teşekkür ederim ayrıca pm atmak istedim pm kutusu dolu dedi sizin dle.net.tr de gelen kutunuz dolmuş :)
0
otomasyoncu7 24 Aralık 2015 23:16
@CepTiM, V.I.P. kategorisindeki makaleler için farklı bir shortstory.tpl dosyası kullan.
Örneğin "vıpshortstory.tpl" isimli bir tpl dosyası oluştur ve shortstory.tpl dosyasının içerisindeki kodları yeni oluşturduğun "vıpshortstory.tpl" dosyasına kopyala.
"vıpshortstory.tpl" dosyasındaki "{short-story}" kodunu [group=6] [/group] tagları arasına al.
Oluşturduğun VIP kategorisinin ayarlarından Tanıtım Metni Şablonu kısmına: vıpshortstory yazdığında sorun çözülecektir.
"Hata!Üye Sitenin bu bölümüne Giriş İzniniz Bulunmamaktadır." bu şekilde bir uyarı yazmak istersen de
[group=6]{short-story}[/group]
bu düzenlediğin kodun altına
[group=4,5]"Hata! Üye Sitenin bu bölümüne Giriş İzniniz Bulunmamaktadır.[/group] bu kodu ve yazıyı ekle.
0
CepTiM 24 Aralık 2015 21:04
http://www.ceptim.net/vip-pro/ bu kısımı halen daha üye ve ziyaretciler görebiliyor bunu nasıl engelleyecegız ?
http://www.ceptim.net/vip-pro/tim-vip-hos-geldiniz/878-hos-geldiniz.html bu kısmı vip ve sadece yönetim görebiliyor sorun yok ama yukarıdaki kısmı görüyorlar. onu nasıl engelleyecegiz
0
CepTiM 23 Aralık 2015 16:17
Hagen kardeşim sagol allah razı olsun vermis oldugun bilgi için