» » » » Google arama sonuçlarında sorun mu var

Google arama sonuçlarında sorun mu var

CepTiM
CepTiM 22-12-2015, 21:56
arkadaşlar google de sitemdeki konuyu aradıgımda çıkan sonuç farklı çıkıyor ekran görüntüsünden ve linkden bunu görebilirsiniz bu neden böyle oluyor yapılması gereken işlem nedir... Aradıgım konu çıkıyor ama linki ana sayfanın linki olarak görünmektedir...

Arama sonucu linki www.ceptim.net adresine ait olan sunucu kontrol ediniz...
https://www.google.com.tr/search?q=+KK+M+Launcher+Marshmallow+6.0+Apk+v1.1+%28Tema+Uygulamas%C4%B1%29+&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=Zql5Vpq_J4bnywP-tqXIAw

Google de arattıtrdıgım başlık ise "" KK M Launcher Marshmallow 6.0 Apk v1.1 (Tema Uygulaması) ""

Resim önizlemesi aşagıda arkadaşlar...
Google arama sonuçlarında sorun mu var
Çözüldü İşleme Alındı Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
CepTiM 12 Şubat 2016 00:47
Sagolasın kardeşim ... Bakalım zaman ney gösterecek ... Google ye yazayım bi cevap gelene kadar beklerim başka çözümler aramaya devam .
3 779
MaRZoCHi 12 Şubat 2016 00:31
@CepTiM, yorumları en baştan beri okudum ama bu konuda bilgim az. Nedenini tespit edecek seviyede değilim fakat bu konuyla ilgili sorularını bizzat google yetkililerine sorarsan daha az vakit kaybetmiş olursun.. Hatta bana sorarsan baştan güzel bir yapı tasarla yeni bir site aç yeni bir tema ile bir taraftanda ordan ilerle.. Vaktin boşa gitmesin. İçerik olarak ilgili olduğun başka bir konuyuda seçebilirsin. Çözemeyeceğimiz bir durum ise bu sürede boş durmamış olursun.
Detaylı bir inceleme gerekli siten için.

--------------------
0
CepTiM 11 Şubat 2016 23:06
yok hocam siz düzenleme yaparken yapmadan önce yaptıkdan sonra bu genelde vardı çok değişik bir durum anlayamadım bir türlü. çözmeye çalışıyorum titemap yeniden atttım robots dosyasını yeniden attım engellenen öyle fazla bi yer yok ama sonuç bilmiyorum :(
https://www.google.com.tr/search?q=SD%20Maid%20Pro%20%E2%80%93%20System%20Cl
eaning%20Tool%20Beta%20v4.0.6%20T%C3%BCrk%C3%A7e%20%28Sistem%20temizleme%20arac%

C4%B1%29&gws_rd=ssl

şu radan bakın hocam şu anda sonuç şu şekilde çıkıyor...

CePTiM - Android Mobil Uygulamalar
www.ceptim.net/
SD Maid Pro – System Cleaning Tool Beta v4.0.6 Türkçe (Sistem temizleme aracı) Program Hakkında Bilgiler Adı: SD Maid Pro – System Cleaning Tool Beta v4.
Bu sayfayı pek çok kez ziyaret ettiniz. Son ziyaret tarihi: 11.02.2016
0
Maccy 11 Şubat 2016 22:36
@CepTiM, Google web mastera girip tekrar sitemap yollayın düzelmişti bende ;)
0
CepTiM 11 Şubat 2016 20:46
https://www.google.com.tr/search?q=SD%20Maid%20Pro%20–%20System%20Cleaning%20Too
l%20Beta%20v4.0.6%20Türkçe%20%28Sistem%20temizleme%20aracı%29&gws_rd=ssl#

arkadaşlar sonuçlarda düzelme yine yok malesef o kadar şey yaptım açmış oldugum konu hiç bir şekilde alıntı degildir konuyu ilk ben açtım türkide de ama başlık bazında arama yapıyorumyukarıdaki linke tıkladıgınızda göreceksiniz çıkan şeyler konu ile alakasız...

CePTiM - Android Mobil Uygulamalar
www.ceptim.net/
SD Maid Pro – System Cleaning Tool Beta v4.0.6 Türkçe (Sistem temizleme aracı) Program Hakkında Bilgiler Adı: SD Maid Pro – System Cleaning Tool Beta v4.

google de ilk sırada bu şekilde çıkıyor bunda bir anormallik var :(
0
CepTiM 8 Şubat 2016 17:54
Sonuçlarda bir değişiklik yok sorun halen daha devam etmek dedir arkadaşlar. Konu içerisinde verilmiş olan sorun halen daha devam etmektedir.
0
CepTiM 28 Aralık 2015 18:48
veri işaretleyici varmış orada ayarlamışım zamanın birinde onu sildim bakalım şimdi ne olacak 4-5 gün bekleyeyim sonuçları nasıl olacak bakalım ...
0
otomasyoncu7 28 Aralık 2015 16:31
@CepTiM, Google Webmasters Tools ile google'ın siteni tararken başlık , tarih, yazar, değerlendirme olarak neleri alması gerektiğini ayarlayabilirsin, bu ayarlamayı:
Google Webmasters Tools > Arama Görünümü > Veri İşaretleyici kısmından yapabilirsin.
Veri işaretleme işlemini yapıp yayınladığında Google siteni tekrardan taramaya geldiğinde veri işaretleyicisinden işaretlediğin kısımları dikkate alır.
Detaylı bilgi için:
https://support.google.com/webmasters/answer/2692911?hl=tr
0
CepTiM 28 Aralık 2015 13:53
Abi halen daha devam etmek tedir sorun bazı konularda var bazı konularda yok genel anlamda açtıgım konu indexlenmesin de bir anormallik var... Alt link den bakabilirsin abi ...
arama sonucu
0
marika 28 Aralık 2015 11:52
sorun düzelmiş. http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/908/8j7SDL.png
0
CepTiM 28 Aralık 2015 09:59
sorunla ilgili herhangibir düzelme yok arkadaşlar ne yapmam lazım hala çözemedim bu sorunu ...
0
CepTiM 26 Aralık 2015 18:49
ekledim kardeşim ...
0
CepTiM 23 Aralık 2015 18:35
Peki hagen kardesim konu altindakiler ne oluyor ?
0
CepTiM 23 Aralık 2015 16:37
Vermis olduğunuz yorumlardan dolayi Teşekkürler arkadaslar. Dediklerinizi uygulanacağım.
Hagen kardesim 1. Maddede 2-3 keywords en fazla ekle demissin. 2. Maddede ise bol bol etiket ekle demissin. keywords ne ? Etiket ne ? Ayni sey degilmi konu altimda anahtar kelimeler yazan yer konu etiketi mi keywords mu ?
O kısmı anlayamadim
0
omerkul 23 Aralık 2015 15:18
@CepTiM, Evet bunu anlamak zor. Kimisi keywords kullanımına hala devam ediyor ve etkilenmiyor. Ama kimisi de kullandığı için etkileniyor. Anlam vermek zor.

manowar88'in bununla ilgili bir konusu var. Buna istinaden Mehmet nasıl kaldırılacağını şurada anlatmış. Bunları bir inceleyin derim. Bu arada 3'den fazla etiket kullanmanızı da tavsiye etmiyorum.
0
cepkutusu 23 Aralık 2015 14:53
Ceptim sitesinin %90 kopya... gelen ziyaretçilere en son baktığımda günlük 50 -- 100 arası idi. Sitende toplam 59 sayfa var ve sayfa başı 12 konu var. Ortalama 750 konu eklemişşin ve sitene 50--100 kişi geliyor.

750 konuya 50--100 kişi gelmesi büyük problem...
0
CepTiM 23 Aralık 2015 12:19
Hocam öncelikle teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgiden dolayı.
DLE keywordsleri nasıl kaldirmam lazım konu dan kodunu silerim ve makale eklerken de anahtar kelime hanesi olmaz. Fakat tag sablonu var onun dışında hangi ayarları yaparak kaldirmam lazım. Tag larda index li onlar ne olacak. Bu konu ile alakalı da bilgi verirseniz sevinirim sizin yapmış olduğunuz işlemler den bahsederseniz memnun olurum.
Özgün makale konusuna gelince içerikleri yabancı siteden indiriyorum resimleri google play den aliyorum yazı metnini de bir kısmını google play den alıp çeviri yapiyor daha sonra kendimden birseyler katarak yazı metnini duzenliyorum ortalama 230 kelime kullanmaya özen gosteriyorum. keywordsleri hala kullanan birçok site var gerek dle gerek wordpress gerekse mybb vb ama sen zararını görmüş sun, hoş belki bende zararını goruyorum
0
omerkul 22 Aralık 2015 22:46
Konu linkini arattığımızda Google'nin index almadığını görüyoruz. Sitenizi biraz daha inceledim ve son 1 haftada hiçbir index almadığınızı gördüm.

Yaşadığınız problem index problemidir. Şahsi düşüncem, özgün içeriklere yüklenmeniz. Sabırlı olmanız ve mümkün olduğunca aşırıya kaçmamanızdır. Mesela şuan konularda keywords kullandığınızı görüyorum. Keywords kullanımı artık yarardan çok zarar getiriyor diye birkaç makale okumuştum. Tavsiyem keywords kullanımını kaldırın. Bizzat 6 aydır ben bu index problemini yaşıyordum ve 1 hafta oluyor keywordsleri kaldırınca düzelme oldu.