Site üzerinden eklenen konularda da otomatik olarak anahtar kelimeler ve meta açıklamalar oluşturulması
Şu anki sürüm: 10.5
Sorun Siteden (Addnews.php'den) eklenen makalelerde anahtar kelimeler otamatik olarak oluşturulmuyor.
Resimde olduğu gibi alanlar boş kalıyor.
Aynı konuyu tam düzenle deyip Admin Panelden tekrardan kaydettiğimizde ise "Anahtar Kelimeler" otomatik olarak oluşturuluyor.
Admin Panel'den eklenen makale yada Makaleye tam düzenle deyip Admin Panelden tekrardan kaydedilen makale ekran görüntüsü:
Bu sorun için 10.3 sürümünde makale eklerken otomatik keywords ve açıklama oluşturma eklentisini kullanıyordum. Ama 10.5 sürümünde "engine/modules/addnews.php" bulunması gereken kod ile benim bulduğum kod ile aynı değil, son kısmı farklı:
Bu linkteki koda 10.5 sürümü için herhangi bir kod ilavesi yapmamız gerekiyor mu ? Eğer ilave yapmadan eklentiyi kurarsam:
Kodun
Sorun Siteden (Addnews.php'den) eklenen makalelerde anahtar kelimeler otamatik olarak oluşturulmuyor.
Resimde olduğu gibi alanlar boş kalıyor.
Aynı konuyu tam düzenle deyip Admin Panelden tekrardan kaydettiğimizde ise "Anahtar Kelimeler" otomatik olarak oluşturuluyor.
Admin Panel'den eklenen makale yada Makaleye tam düzenle deyip Admin Panelden tekrardan kaydedilen makale ekran görüntüsü:
Bu sorun için 10.3 sürümünde makale eklerken otomatik keywords ve açıklama oluşturma eklentisini kullanıyordum. Ama 10.5 sürümünde "engine/modules/addnews.php" bulunması gereken kod ile benim bulduğum kod ile aynı değil, son kısmı farklı:
$db->query( "INSERT INTO " . PREFIX . "_post (date, autor, short_story, full_story, xfields, title, descr, keywords, category, alt_name, allow_comm, approve, allow_main, fixed, allow_br, symbol, tags, metatitle) values ('$thistime', '{$author}', '$short_story', '$full_story', '$filecontents', '$title', '{$metatags['description']}', '{$metatags['keywords']}', '$category_list', '$alt_name', '$allow_comm', '$approve', '$allow_main', '$news_fixed', '$allow_br', '$catalog_url', '{$_POST['tags']}', '{$metatags['title']}')" );
Bu linkteki koda 10.5 sürümü için herhangi bir kod ilavesi yapmamız gerekiyor mu ? Eğer ilave yapmadan eklentiyi kurarsam:
'{$metatags['title']}'
10.5 sürümünde bulunan kodun bu kısmı silinmiş olacak. Kodun
'{$metatags['title']}'
kısmı herhangibir sorun çıkarıp çıkarmayacağını bilmediğim için Eklentiyi kurmadım. Sizce Eklentinin güncellenmesi gerekiyor mu ?
Çözüldü
İşleme Alındı
Bekliyor
Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
Cevap Yazılmayan Konular
- Oluşturulan Kategoriyi Yazara Özgü
- Makale Eklerken Html İçerik Eklemek?
- Rss.tpl İçin İlave Alan Kullanımı
- Yorum Sabitleme
- Facebook Ve Google İle Giriş Yapanlar
- Dle 13.1 İçin Ajax Navigasyonu
- Kayıt Sayfasında Facebookla Kayıt
- Sunucuya Dosya Ekleniyor Ancak
- Tema Orta Kısım Genişliği
- Meta Keywords Hakkında Soru
Çözülmeyi Bekleyenler