» » » » Yorumda category düzenleme

Yorumda category düzenleme

Reno
Reno 10-12-2015, 00:33
merhabalar ben asagidaki kodla nasil yapayim ki sadece berilledigim category yorumlari gozuksun

$sql3 = $db->query("SELECT id,alt_name,category,title FROM " . PREFIX . "_post where id = '$konu_id'");
$row3 = $db->get_row($sql3);
	$kat_id = $row3['category'];

// Konunun ekli oldugu kategoriyi bulalım
$sql4 = $db->query("select id,alt_name from " . PREFIX . "_category where id = '$kat_id'");
$row4 = $db->get_row($sql4);
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
Reno 11 Aralık 2015 19:17
@OyunProgram, tesekkurler
0
3 753
MaRZoCHi 11 Aralık 2015 15:35
@Reno, bu konuyla ilgili yazacağım son mesaj olacak bu. Okumamakta ve incelememekte direniyorsunuz.
Verdiğim linkte css kodları da php kodları da Türkçe anlatımı da var.

--------------------
0
0
Reno 11 Aralık 2015 15:24
@OyunProgram, Custom Comments guzel ama ben yorum stilin boyle istiyorum css kodlarini bana vere bilirmisiniz?
0
3 753
MaRZoCHi 11 Aralık 2015 02:09
@Reno, aynı kodlar bir önceki mesajınızda da mevcut. Modülü beğenmedim diye sıfırdan modül yazmaya başlamanızı pek mantıklı bulmuyorum. Kaldı ki yeterli bilginiz de sorunuza bakılırsa...
Kod olarak örnek istiyorsanız Custom Comments modülünü açıp inceleyebilirsiniz açık kaynak ;)
Niye benim istediğim kodu düzeltmiyorsunuz derseniz: Zaten aynı işi yapan bir modül yazdım. Aynı kodları benim tekrar yazmam yerine, siz hem kendinizi geliştirin hem de modülünüzü ;)
Yine de hazır bir bilgi vereyim SQL de LEFT JOIN'i araştırın.

--------------------
0
0
Reno 11 Aralık 2015 00:57
@MaRZoCHi, buyur hocam kod sadece tek php-dan ibaret. tam olarak kod asagidaki gibidir
0
3 753
MaRZoCHi 11 Aralık 2015 00:46
@Reno, kod örneğine o modülden bakabilirsiniz ;)

--------------------
0
0
Reno 11 Aralık 2015 00:42
@MaRZoCHi, sevmedim o modulu hocam asagidaki kodu istegime gore duzenleye bilirmisiniz?
0
3 753
MaRZoCHi 11 Aralık 2015 00:00
@Reno, bu kadar uğraşmak yerine dediğim modüldeki stili düzenleyebilirsiniz. Herşeyi açık tag olarak tpl den değiştirebilirsiniz isteğinize göre.

--------------------
0
0
Reno 10 Aralık 2015 22:30
@MaRZoCHi, hocam Custom Comments ne yapdimsa dogru calismadi ve stili xosuma gitmedi. ben bu son_yorumlar.php da sadece oyle yapmak istiyorumki sadece ben beriltdigim categorylerin yorumlari gozuksun. buda tamolara kod

<?php


if(!defined('DATALIFEENGINE')){
	die( "Hacking attempt!" );
}

// Son 5 yorumu çekelim
$sql = $db->query("SELECT id,post_id,user_id,autor,text FROM " . PREFIX . "_comments order by id desc limit 5");
while ($row = $db->get_row($sql)){

$uye_id = $row['user_id'];
$konu_id = $row['post_id'];

// Üyeye ait avatarini çekelim
$sql2 = $db->query("SELECT user_id,foto,name FROM " . PREFIX . "_users where user_id = '$uye_id'");
$row2 = $db->get_row($sql2);

// Yorumun eklendiði konunun linkini bulalým
$sql3 = $db->query("SELECT id,alt_name,category,title FROM " . PREFIX . "_post where id = '$konu_id'");
$row3 = $db->get_row($sql3);
	$kat_id = $row3['category'];

// Konunun ekli oldugu kategoriyi bulalým
$sql4 = $db->query("select id,alt_name from " . PREFIX . "_category where id = '$kat_id'");
$row4 = $db->get_row($sql4);

$seo_tipi = $config['seo_type'];

echo '<style type="text/css">
.yapilan_yorum {margin-bottom: 7px; padding-bottom: 7px; text-align: left}
.yapilan_yorum a {color: #fff}
.yazar_foto {float: left; width: 40px; border:1px solid #f1c500; height: 40px; border-radius: 6px 6px 6px 6px; -opera-border-radius: 6px 6px 6px 6px; -moz-border-radius: 6px 6px 6px 6px; padding:1px 1px 1px 1px; background-color: #fff; margin-right: 5px}
</style>
<div class="yapilan_yorum">
<a href="'.$config["http_home_url"];

// Seo tipine göre konu linki belirleyelim
if ($seo_tipi == "1"){
	echo $row3['id']."-".$row3['alt_name'];
}elseif ($seo_tipi == "2"){
	echo $row4['alt_name']."/".$row3['id']."-
".$r ow3['alt_name']; } echo '.html">'; // Eger kullanicinin kendine ait bir avatari yoksa noavatar.png dosyasini göstertelim.. if (empty($row2['foto'])){ echo "<img src='".$config["http_home_url"]."templates/tema/imag
es/ noavatar.png' alt='' class='yazar_foto' />"; }else { // Bos degilse kendi fotosunu gösterelim echo "<img src='".$config["http_home_url"]."uploads/fotos/"
.$ row2['foto']."' alt='' class='yazar_foto' />"; } echo "<div id='container'><em><b>Müəllif:</b></ em> <font color='#f1c500'><em>".$row2['name']."&l
t; /em></font><br /><em><b>Mövzu:</b></em> <font color='#427bd6'><em></em></font> <a class='tt'><em>".$row3['title']."</e
m& gt; <span class='tooltip'> <span class='top'></span> <span class='middle'>".substr(strip_tags($row['text']),
0,500)." ..</span> <span class='bottom'></span> </span> </a> </div>"; echo '</a><div style="clear: both"></div></div>'; } ?>
0
3 753
MaRZoCHi 10 Aralık 2015 15:30
Bu eklentiyi ne amaçla kullanacaksınız?
Custom Comments modülünü incelediniz mi?

Kod olsun derseniz: Modüldeki SQL kod satırı tıkla

--------------------
0
İSTATİSTİKLER