» » » » Google Adsense, Yetersiz içerik uyarısı

Google Adsense, Yetersiz içerik uyarısı

CepTiM
CepTiM 28-11-2015, 13:00
Malümunuz google gelir için en iyi seçim bende başvurdum ilk başvuru farklı bir nedende di arkasından 1 saat sonra aynı hesap dan 2. başvurumu yaptım ve gelen mesaj da yetersiz içerik uyarısı vardı... şimdi ben 3. başvuruyu yapmadan yetersiz içerik den kaynaklı sorunu çözmeye yönelik çalışmalara başladım arkadaşlar sizlerin de fikirlerini ve dle de bunun için ne yapmamız gerekiyor bununla ilgili bilgi almak istiyorum fikir ve görüşleriniz benim için önemli...
Teşekkürler
www.ceptim.net
10.5 DLE
Çözüldü İşleme Alındı Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
cepkutusu 25 Aralık 2015 01:31
@B.heyula,

Bende diyecektim o siteyi bırak. Ama arkadaş gücenir diye bişiy diyemedim. Sonuçta emekleri var...
0
B.heyula 24 Aralık 2015 22:59
@CepTiM,Adsense konusunda kimseye yardımda bulunmak huyum değildir.Ama sana önerim o siteyi bırak aynı siteyi ingilizce olarak aç.Hem başvurun hemen kabul edilir hemde para kazanırsın.Tabi adsenseden günlük 20-50 tl para kazansam bana yeter diyosan türkçe sitelerle takılmaya devam et.
0
CepTiM 24 Aralık 2015 21:47
@cepkutusu,
yanılıyorsun mustafa abi hepsi de kopya degil ...
konuların bir çogunda bizzat kendim degiştiriyorum gerek görüntü gerek içindeki resimler olsun çogunu kendim ekliyorum. Ayrıca cümleler ve makalelerdede çeşitli degişiklikler yaparak konulara kendi yorumumu katıyorum...
0
cepkutusu 1 Aralık 2015 13:31
adamın sitesinde 600 den çok makale var ve neredeyse hepsi kopya :D

Hangi birini düzeltecek...
0
cepkutusu 29 Kasım 2015 17:36
ceptim.net asla adsenseye kabul edilmez. siteni inceledim. makalelerin %99 u kopyala yapıştır :D

1-Kopyala yapıştır yaparak sadece kendini kandırırsın
2-10 kopya konu ile 5000 kelime yapacağına 1 tane 100 kelimelik makale yazman daha hayırlıdır bunuda asla unutma.

Sen kendini kandırıyorsun! Çok konu çok ziyaretçi gelmesi demek değildir.

ÖZGÜN OL !!! Saygılarımla
0
mehmet 29 Kasım 2015 14:15
abicim en iyisi adsensedir. benden sana en büyük oneri adsende dışında başka firmalar ile çalışma derim tabi bu benim fikrim uygulayıp uygulamaman sana ait. şimdi gelelim yetersiz uyarı sorununa. Sabırlı olmalısın sitende tek kelime veya link warez olmaması lazım. En az 100 makale özgün ve makale tamamen sana ait olması lazım yazı olarak. Ücretsiz ve Demo olarak makalelerini ekle. Siten yapım aşamasındaymış gibi olmaması ve görünmemesi lazım. Yetersiz içerik site ile alakalı olarak ta onaylanmaz. Site için ziyaratçi gezerken makaleye rahat ulaşması ve özgür olması gerekir. ziyaretçiyi zorlayacak şeyler olmaması lazım mesela uye ol link gorunsun gibi. En onemlisi özgün içerik ile siteyi büyüt.
0
otomasyoncu7 28 Kasım 2015 16:25
AdMatic'i öneririm çoğu zaman en az google adsense kadar gelir getiriyor. 1000 Gösterim başına minimum verdiği ücret 0,50 TL , Geçici olarak bunu kullan ama onaylanma süreci 15 günü bulabiliyor.
İlerde Google Adsense ye başvurmadan önce Admatic reklamlarını kaldırırsın Google Adsense reklamı aldıktan sonra hem Admatic hemde Google Adsense yi aynı anda kullanıp Gelirini iki katına çıkarabilirsin. Admatic Google Adsense de olduğu gibi ay sonu kazancını bir sonraki ayın sonunda yapıyor. Ama Admatic de minumum ödeme ücreti 50 TL.
http://www.admatic.com.tr/