» » » » Aynı anda açılan konularda eklenti eklemede sorun

Aynı anda açılan konularda eklenti eklemede sorun

CepTiM
CepTiM 12-11-2015, 19:19
Şimdiki sorunum normalde bir hata degil ama istek olarak degerlendirmek gerekir. Bilmiyorum belki bir yöntemi vardır yada çözümü...

SORU 1 : Konuya eklenti eklerken eklentinin adının yanına Örnegin; google-maps[www.ceptim.net].apk eklenti ismindeki koyu kısmı eklentiyi eklerken kendiliginden eklemesini istiyorum. Bu sorudaki istegim forum da sitede vardı Cepkutusu (Mustafa abi) yazmıştı nasıl yapıldıgını fakat 10.5 de olmadı 10.4 de de yapmama ragmen olmadı...

SORU 2 : Örnekle anlatmak istiyorum konuyu umarım bir yöntemi vardır ve ayarlanabilir.
www.ceptim.net sitesine .apk .zip .rar uzantılı uygulama dosya veri v.s yüklüyorum yüklediğim içeriklerin boyutu genelde büyük oluyor mesela 48mb 55mb 65mb veri degerlerinde oluyor bunların yüklenme süresi TTNET yükleme hızından dolayı uzun sürüyor ortalama veri yükleme hızı 1mb civarında. Şimdi olayı toparlıyor ve ve istegimi söylüyorum aynı anda 2 konu acıyorum ikiside faklı konu ilk actıgım konuya a.zip (45mb) ikinci konuya b.zip (50mb) dosyalarını yükleme başlıyorum fakat ilk acıtım eklenti ekleniyor konuda eklenti gözüküyor ama ikinci konudaki eklenti ilk acılan konu da yer aldıgı için ikinci konuda gözünmüyor. Kısaca aynı anda 2 konu acıp konulara eklenti ekleyemiyoruz bu dle nin hepsinde var bir çözümü olmalı diye düşünüyorum...

DLE 10.5
www.ceptim.net
Çözüldü İşleme Alındı Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
3 779
MaRZoCHi 18 Kasım 2015 00:44
Soru 1: Bu isteğine yarın bakacağım.
Soru 2: Bu durum çözümsüz. Dosya eklendiğinde makale id si belli olmadığı için yani makale, eklenmemiş olduğu için bu şekilde oluyor. Eğer farklı birkaç kullanıcı açıp bunlarla aynı anda konu ekleme/dosya yükleme yaparsan sorun olmaz.

--------------------