» » » » Main tema konusunda yardım

Main tema konusunda yardım

RepizLi
RepizLi 13-10-2015, 21:09
Arkadaşlar travian oyununa ait bir birlik sitemiz var ve bu site üzerinden raporlar paylaşıyoruz. Ancak raporları makale yerine sitenin her şeyinde en üst kısımda sağdan sola kayan yazı şeklinde yapmak istiyoruz. Örnek olarak id numarası 5 olan makaledeki tam açıklama kısmını bu şekilde yazdırmak istiyorum ancak aynı zamanda o makalenin sitede görünmemesi lazım böyle bir şey mümkünmüdür ?
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
RepizLi 20 Ekim 2015 13:02
@marika,
sağol dostum çalıştı sayende teşekkürler.
0
marika 15 Ekim 2015 01:07
{custom category="1" template="shortstory" aviable="global" from="0" limit="1" cache="no"}

Örnek kod yukarıda
* ilk önce temanızın bir yedeğini alınız.

* O açıklama görünmesini istediğiniz yazıları hangi kategoriye giriyorsanız o kategorinin id sini 1 yazan bölüme yazınız.

* Anasayfada açıklama görünecek bölümde 1 yazı görünecekse limit 1 de kalsın

* shortstory.tpl içinde gereksiz bir çok kod olabilir. ansayfada çıkacak yazı shortstory.tpl üzerinden gösterilecek. bu yüzden shrotstory.tpl içindeki gereksiz kodları temizleyebilirsiniz.örneği sadece { short-story } kalabilir içinde geriye kalan her şeyi silebilirsiniz.

* Yukarıdaki kodu main.tpl de istediğiniz üst bölüme uygun bir yere yapıştırın.

* Makale eklerken ilk editöre ekleyin görünmesi istediğiniz açıklamaları (tam açıklama bölümüne değil)

* makaleyi kaydederken anasayfada görünmesini istemiyorsanız tam açıklama bölümünün altında bir yerlerde Anasayfada yayınla bölümünde onayı kaldırıp öyle kaydediniz.