Dle En Çok Okunan Makaleler Eklentisi

Merhabalar. Sol menü altına veya ana sayfamda herhangi bir yere en çok okunan makaleleri göstermek istiyorum.
{topnews} gibi mesela bunu nereye yapıştırırsam populer konuları yazı olarak alt alta listeliyor.
Fakat bunu en çok okunan makaleleri nasıl çağırıyoruz onu bilmiyorum.
Custom tagı ile ilgili makaleleri okudum fakat dle sisteminde main.tpl harici bu custom kodlarını nereye ekliyoruz bulamadım.
Sandırım makale içerisinde custom taglarını kullanamıoruz. Yukarı menümde link vererek en çok okunan makalelere git diye bir bölüm oluşturmak istedim. Fakat bu custom tagları nereye ekleyeceğimi bulamadım.
Merak ettiğim konu ana sayfa harici herhangi bir ayrı sayfada dle kodlarını kullanabiliyormuyuz.
Kafa karıştırıcı bir şekilde anlatabilirim ama dle sistemine alışmaya çalışıyorum açıklayıcı konusmaya çalışıyorum
{topnews} gibi mesela bunu nereye yapıştırırsam populer konuları yazı olarak alt alta listeliyor.
Fakat bunu en çok okunan makaleleri nasıl çağırıyoruz onu bilmiyorum.
Custom tagı ile ilgili makaleleri okudum fakat dle sisteminde main.tpl harici bu custom kodlarını nereye ekliyoruz bulamadım.
Sandırım makale içerisinde custom taglarını kullanamıoruz. Yukarı menümde link vererek en çok okunan makalelere git diye bir bölüm oluşturmak istedim. Fakat bu custom tagları nereye ekleyeceğimi bulamadım.
Merak ettiğim konu ana sayfa harici herhangi bir ayrı sayfada dle kodlarını kullanabiliyormuyuz.
Kafa karıştırıcı bir şekilde anlatabilirim ama dle sistemine alışmaya çalışıyorum açıklayıcı konusmaya çalışıyorum
Çözüldü
İşleme Alındı
Bekliyor
Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
Cevap Yazılmayan Konular
- Oluşturulan Kategoriyi Yazara Özgü
- Makale Eklerken Html İçerik Eklemek?
- Rss.tpl İçin İlave Alan Kullanımı
- Yorum Sabitleme
- Facebook Ve Google İle Giriş Yapanlar
- Dle 13.1 İçin Ajax Navigasyonu
- Kayıt Sayfasında Facebookla Kayıt
- Sunucuya Dosya Ekleniyor Ancak
- Tema Orta Kısım Genişliği
- Meta Keywords Hakkında Soru
Çözülmeyi Bekleyenler