» » » » Dle En Çok Okunan Makaleler Eklentisi

Dle En Çok Okunan Makaleler Eklentisi

programcini
programcini 12-10-2015, 04:43
Merhabalar. Sol menü altına veya ana sayfamda herhangi bir yere en çok okunan makaleleri göstermek istiyorum.

{topnews} gibi mesela bunu nereye yapıştırırsam populer konuları yazı olarak alt alta listeliyor.

Fakat bunu en çok okunan makaleleri nasıl çağırıyoruz onu bilmiyorum.

Custom tagı ile ilgili makaleleri okudum fakat dle sisteminde main.tpl harici bu custom kodlarını nereye ekliyoruz bulamadım.

Sandırım makale içerisinde custom taglarını kullanamıoruz. Yukarı menümde link vererek en çok okunan makalelere git diye bir bölüm oluşturmak istedim. Fakat bu custom tagları nereye ekleyeceğimi bulamadım.

Merak ettiğim konu ana sayfa harici herhangi bir ayrı sayfada dle kodlarını kullanabiliyormuyuz.

Kafa karıştırıcı bir şekilde anlatabilirim ama dle sistemine alışmaya çalışıyorum açıklayıcı konusmaya çalışıyorum
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
programcini 14 Ekim 2015 20:19
teşekkür ederim :)
0
marika 12 Ekim 2015 20:17
<ul>{custom category="1,2,3,4,5,6" template="topnews" aviable="global" from="0" limit="5" cache="no" order="reads"}</ul>

Bu kodu main.tpl de sağ veya sol sütunda bir yere eklerseniz yaziçlerine girildiğinde de anasayfada kategorilerde de her yerde çok okunan 5 yazı gözükür.

Hangi sayfalarda hangi dle smarty kodlarının çalıştığını alttaki linkten görebilirsiniz.

http://dle-news.ru/extras/online/index.html?newitem23.html

sol menüden tıklayarak devam ediniz.