» » » » Multi XFields v1.3 sorunlar.

Multi XFields v1.3 sorunlar.

marika
marika 22-09-2015, 20:29
1-Bu modül için iki defa sıfır 10.2 kurdum. Dosya izinleri doğru olmasına rağmen kurulum işlemi biterken alttaki hatayı verdi. Kurulum tamamlanıyor ancak.

PHP Strict Standards:  Accessing static property VQEdit::$backup as non static in /home/matemati/public_html/install_module.php on line 85

2- iki farklı ilave alanı "çek kutusu" ile oluşturduktan sonra makale eklerken daha önce açılmış bir konunun "aynı konu adı" ve "farklı iki ilave alan için önceki makaledeki aynı çoklu seçimleri yaptığımda"

Açıklama
1. Makale
Başlık: Ahmet
İlave alan 1 seçimleri: Uzun ve Tombul
İlave alan 2 seçimleri: öğrenci ve lise

2. Makale
Başlık: Ahmet
İlave alan 1 seçimleri: Uzun ve Tombul
İlave alan 2 seçimleri: öğrenci ve lise

alttaki hatayı veriyor.
http://pho.to/9jQ3g

Makaleler ekleniyor ancak.

3. Ayrıca https://dle.net.tr/dle-eklenti/252-ilave-alanlar-icin-coklu-arama.html ile aynı zamnda çalıştırmak istenildiğinde bazı xfsearc sorgularınında düzgün sonuç vermiyor.
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
qladiator 12 Mart 2016 13:17
merhaba arkadaslar ben multixfieldsi dle 10.3-de kurdum her sey guzel amma kullanici addnews-da resmi yukleyebiliyor, fakat yuklenen resmi silemiyor. bunun cozumu ne?
0
marika 29 Eylül 2015 20:21
Bu xfsearch çok özensizse bunu verimli olmadığını düşünüp neden yeni versiyonda değiştirmiyorlar acaba. Eskiler içinde yeni yapıya geçiş yaması yapabilirler.
3 779
MaRZoCHi 29 Eylül 2015 12:00
1) PHP ile ilgili bir uyarı. Yüklemede herhangi bir sorun teşkil etmez.
2) DLE'nin ilave alan yapısı baya kötü bir şekilde yazılmış. O nedenle düzenleme vs. uğraştırıyor ve tam anlamıyla esnek değil.
Verdiği hata ilave alanlardan bağımsız. Makaleyi iki kez ekliyor gibi gözüküyor. Bununla ilgili olarak "çift makale hatası" konusuna bakabilirsiniz.
3) Evet, o da 2.maddede belirttiğim nedenlerden dolayı düzgün çalışmıyor.

iFields eklentisini bu nedenler(+) dolayı yaptığımı söyleyebilirim.

--------------------