» » » » Konuları Etiket Olarak Birbirine Bağlamak ?

Konuları Etiket Olarak Birbirine Bağlamak ?

programcini
programcini 16-08-2015, 18:14
Merhabalar ;

Arkadaşlar şimdi bir program indirme sitem var. Dle'de yeni olmama rağmen çoğu sorunları forum sayesinde çözdüm ve öğrendim. Tema ile bir çok isteğim vardı bu isteklerimin hemen hemen hepsini gidermiş bulunmaktayım. Bunun için herkese çok teşekkür ederim özellikle İlker @oyunprogram arkadaşımıza da çok teşekkür ederim. Bir çk konuda bana yardımcı oldu ve çok ilgilendi. Temayı yayına sokmam için son bir konu var ;

Şimdi indirme sitesinde konuları etiket olarak birbirine bağlama gibi bir imkanımız var mı ? Mesela

Fullstory.tpl de avatar kısmının altına yeni sürüm kontrolü yap gibi bir buton oluşturmak istiyorum. /tags/deneme etiket grubunu örnek olarak ele alırsak. Butona basıldığında /tags/deneme olarak etiketlenmiş konular kullanıcının karşısına gelecek Böylelikle o etiket adında paylaşılanları görmüş olacak kullanıcı.
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
programcini 26 Ağustos 2015 15:55
@OyunProgram, teşekkür ederim ilker konuda belirttim zaten sana ne kadar teşekkür etsem az :) bu konuyuda bi çozsek güzel olack :)
0
programcini 22 Ağustos 2015 12:44
Konu date sini deger olarak alacak ve o etiket grubunda bundan sonra oraya bir konu eklenmisse benzer konular gibi listeleyecek istediğim tam olarak bu
0
programcini 22 Ağustos 2015 06:31
Aradığım tamda buydu işte teşekkür ederim @marika :) verdiğin url deki gibi olacak fakat konuya ait etiketlerin görünmesi için hangi kodu kullanmam gerekiyor. Mesela verdiğin linkde 2. Örnek benim aradığım şey. Ama aynı etiketli konuları çıkarması için hangi kodu yerleştirmem gerekiyor örnek verebilir misin
0
marika 19 Ağustos 2015 02:55
dle, yazıya giren etiketleri otomatik yazı altına text link olarak çıkarır.

Bir yazıdaki etiketleri göstermek için bir buton koyacaksan css ile ayarlayabilirsin. Butona tıklama olayı gereksiz aslında ama illa olsun istersen http://sylvain-hamel.github.io/simple-expand/ daki "click me" yazıları yerine bir resim buton eklersin. Tıklandığında yazı altında açılan bölümde o konuya ait girilen etiketlerin linkleri görünür.
0
programcini 18 Ağustos 2015 19:38
Tamam ama bunu butona nasıl bağlarım. Her konuya özel link veremem ki. Kullanıcı o konuya ait diğer konular çıkacak kullanıcının karşına. Şimdi senin dediğin gibi ccleaner konusuna sürüm güncelke butonuna site.com/tags/ccleaner full indir linkini verirsem olur ama ben bunu elimle her konuya yapamam bunun için bir kod veya php bilgisi gerekli. Çok lazım bu bana :(

@marika,

Senin dediğin gibi yaparsak ccleaner sayfasında
Site.com/tags/cleaner indir tagını butona link olarak eklerim

Photoshop konusundada
Site.com/tags/photoshop indir diye her konuya ayrı ayrı butonlara link eklemeye kalkarsam çok işim var demektir.

Bunun bi kodu olması lazım butona basıldığı zaman konuya ait etiketleri görüp aynı etiketlere sahip konuları çıkarması gerekir. Bunun ben olmayacak bişey olduğunu sanmıyorum aöa benim bilgim yok. Yeterince anlatabilmişimdir umarım
0
marika 17 Ağustos 2015 13:17
Makale Düzenle > Herhangi bir makaleye gir > İlave > Konu Etiketleri

bölümüne istediğin etiketleri gir. Başaka bir konuya da aynı etiketleri gir onlar site.com/tags/girdiginetiket sayfasında listelenir bu konular.

Konu içindeki etiketl linklerini yerini değiştirmek istiyorsan alttaki kodu fullstory.tpl içinde isteğin yere taşıyabilirsin

[tags]Etiketler: {tags}[/tags]