» » » » Web sitesi Projesi Yardımcısı

Web sitesi Projesi Yardımcısı

ahmetpolat12
ahmetpolat12 5-08-2015, 12:27
Değerli Arkadaşlar,
Fikirlerinizi ve yönlendirmelerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar bir web sitesi kurmak istiyorum sitenin özelliği şu,
ana sayfada sadece kullanıcı girişi olacak,
kullanıcı giriş yaptıktan sonra, içerik ekleyecek, fakat bu eklediği içeriği, bilgiyi sadece kendisi görebilecek ve kendisi yönetecek.
yani her kullanıcının kendisine özel bir bölümü olacak kimse kimsenin bilgilerini göremeyecek.

Bir nevi ürün takip programı gibi,

örneğin. ahmet tekstil kullanıc adı ile giriş yapacak sonrasında ürün ekle dediğinde ürün ekleyecek ve bu ürünü sadece kendi görecek, kendisi değişiklik yapacak silecek ürün takibi yapacak ama bu online olacak,

sonra başka bir firma giriş yapacak, ürün takip edecek, ekleyecek vs. ama bunları sadece kullanıcılar kendi içinde yapacaklar.

ne yapabilrim nasıl bir sistem kurmam lazım kullanıcı giriş yaptıktan sonra sadece kendi veri ve girişlerinden sorumlu olacak.
Çözüldü İşleme Alındı Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
ahmetpolat12 14 Ağustos 2015 14:13
@Copyright, Peki ne önerirsin, şuanda fikirlere çok ihtiyacım var çünkü bir nevi otomasyon sistemi kuruyorum. Fikir yardım ve desteklerinizden çok memnun olurum.
0
KAYA 10 Ağustos 2015 19:11
Datalife Engine İle Bu Sistem Çözmeye Çalışma. Zaten Hazır Php Scriptleri Var.
0
otomasyoncu7 10 Ağustos 2015 15:47
@ahmetpolat12, Kolay gelsin, Çalışmalarınızda Başarılar.
0
ahmetpolat12 10 Ağustos 2015 15:29
@otomasyoncu7, Deneyeceğim üstadım çok teşekkür ederim. İnşallah güzel birşey çıkartmaya çalışacağım ortaya.
0
otomasyoncu7 10 Ağustos 2015 15:24
@ahmetpolat12, Aşağıdaki eklenti , ilave alanlar , short story ve fullstory de düzenlemeler yaparak böyle bir sistem yapılabilir. Admin Panel için de herkes kendi makalelerini görebilir ve düzeleyebilir seçeneğini seçersin kullanıcı grupları için.
0
ahmetpolat12 10 Ağustos 2015 15:13
@otomasyoncu7, üstad, evet veri gireceğim girdiğim verileri ben göreceğim mesela şöyle düşün öğretmensin. Kullanıcı adı şifrenle sistemteme girdin öğrenci notları dedin not ekledin çıkarttın öğrencilerini gördün, sonra başka bir öğretmen girdi kendi öğrencilerini gördü vs. ama bu iki öğretmen birbirinin öğrencilerini göremez müdahale edemez herkes kendi girdiğini düzenleyecek, silecek, yeni kayıt ekleyecek.
0
otomasyoncu7 10 Ağustos 2015 14:36
@ahmetpolat12, "benim tek kafama takılan mesela siz, kullanıcı adı, şifre yi girdiniz. giriş sonrasında karşınıza gelen ekranda sadece sizin girdiğiniz ve size ait veriler olacak orada düzenleme, ekleme, silme yapacaksınız. diğer kullanıcılar sizin girdiğiniz verileri, siz de diğer kullanıcıların girdiği verileri göremeyeceksiniz" Bu soruna bu eklenti ile çözüm getirebilirsiniz.

http://dle.net.tr/dle-eklenti/1109-makale-sahibi-ve-diger-kullanicilar-icin-
tag.html
0
ahmetpolat12 10 Ağustos 2015 14:14
@marika, Hocam haklısınız ya hazır bir sistemi çevireceğim ya da asp.net ile yapmaya çalışacağım. benim tek kafama takılan mesela siz, kullanıcı adı, şifre yi girdiniz. giriş sonrasında karşınıza gelen ekranda sadece sizin girdiğiniz ve size ait veriler olacak orada düzenleme, ekleme, silme yapacaksınız. diğer kullanıcılar sizin girdiğiniz verileri, siz de diğer kullanıcıların girdiği verileri göremeyeceksiniz
0
marika 7 Ağustos 2015 15:00
Böyle hazır bir sistem bulabileceğini sanmıyorum. Hazır cms lerden dönüştürebilir ancak php ile sıfır bir sistem yaptırman daha mantıklı olur.