» » » » Manşet modülü - Slidorion

Manşet modülü - Slidorion

mehmet
mehmet 1-06-2014, 23:25
selamlar şu sitedeki manşet modülünü kullanmak istiyorum aynısını kurulumunu tam yaptım çalışmadı. Güncellenebilirmi. çalışıyormu yada çalışmıyorumu konusunda bu manşeti 10.02 olarak güncelleyip burda paylaşsanız sevinirim.

Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
mehmet 11 Temmuz 2014 22:13
denedim galiba yapamdım siz kodun içine ekleme yapabilirmisiniz buyrun kod yine verim

<div id="slidenews-id" class="slide">
<img src="image-1" alt="title" width="300" height="350" />
</div>
0
3 747
MaRZoCHi 11 Temmuz 2014 22:10
Makale linki
{full-link}
kodudur. href=" içerisinde " kullanabilirsiniz.

--------------------
0
0
mehmet 11 Temmuz 2014 22:08
resime link vermeyi biliyorum sorun o değil alttaki resimde gösterdiğim gibi makalenin resmine tıkladığımda konu içine gitsin bunu yapamdım işte ? Allta size benim yapmak istediğim kısmın kodunu verdim.

buyrun o kımsın kodu:

0
3 747
MaRZoCHi 11 Temmuz 2014 01:47
Birazcık araştırma yaparsanız gerekli tüm bilgiyi bulabilirsiniz. DLE eklentisi olduğu için herşeyi DLE aramak yersiz.

Sizin için google da arama yaptım :
Resme Link Verme
[leech=http://www.tumblrdanasilyapilir.com/2013/07/html-kodlar-resim-gosterme-re
sme-link.html[/leech]

Nereye ekleyecem derseniz, indirdiğiniz slider eklentisindeki tüm dosyaları inceleyelin.

--------------------
0
0
mehmet 11 Temmuz 2014 00:18
Yukardaki makeleye yardım eden yok mu?
0
0
mehmet 8 Temmuz 2014 18:38
Alıntı: SyBeR
Rica ederim iyi çalışmalar...

selam hocam aslında unuttuğum bişi vardır resimde gösterdiğim gibi slider içinde geçen makalelerin resmine tıkladığımda makale içine gitsin Nasıl yapabilirim ?
0
150
SyBeR 5 Haziran 2014 19:26
Rica ederim iyi çalışmalar...

--------------------
0
0
mehmet 5 Haziran 2014 11:13
Oldu Çok saolun :)
0
150
SyBeR 4 Haziran 2014 06:30
css kısmındaki resim alanı için 300px tanımlamışsınız sorun yok sadece slidorion_img.tpl dosyasındaki width="450" yazan yeri width="300" olarak değiştirin sorun kalmayacaktır.

<div id="slide{news-id}" class="slide">
	<img src="{image-1}" alt="{title}" width="450" height="400" />
</div>

--------------------
0
0
mehmet 3 Haziran 2014 22:25
hocam sizin belirttiğiniz yollardan yaptım ve öğrendim oldu fakat resimlerin yarısı görünüyor:D dilerseniz siteye girin göreceksizin resimler yarı olarak geçiyor.

o şekilde resim nasıl tam görünebilir pixel filan ı yapmak lazım çözemedim cssde width: 300px bu ayarla oynadığınız zaman slideri sağa itiyor.
0
150
SyBeR 3 Haziran 2014 19:56
css dosyasındaki 11 ve 17 satırlar arasındaki alanı kendinize göre güncelleyin.

#slider {
	width: 488px;			/* Set to slider width */
	height: 400px;			/* Set to slider height */
	position: relative;
	float: left;
	overflow: hidden;		/* Hides the animations */
}


Belirttiğiniz alana ait genişlik ve yükseklik ile ilgili değişikliği yukarıdaki alandan yapabilirsiniz.

--------------------
0
0
mehmet 3 Haziran 2014 12:52
hocam css var olan left : 60 yaparak oldu sağa geçti fakat resim çok büyük olduğu için kaymalar oldu tek sorun şuan o resmi küçültmem bütün kodları denedim resim küçülüyor fakat altta büyük beyaz boşluk oluşuyor Resmi nasıl küçültebilirim.
slidorion.css içinden bir türlü bu resmi küçültemedim.

slidorion_img.tpl dosyasındanda mesela 250*250 yaptığımda küçülüyor fakar dediğim gibi altta boşluk oluşuyor o boşluğu yok etsek yine sorun çözülür. Altta örnek resim var.
0
150
SyBeR 3 Haziran 2014 06:12
Alıntı: mehmet
teşekkür evan fakat bir sorumun var resimde göseterdiğim yeri sağa doğru daraltma yapamadım css ve tplden heryerde yaptım olmuyor.


Size tavsiyem mozillanın öğe denetleme aracını kullanmanız yönünde olacak.

Sorun yaşadığınız noktaya sağ tıklayıp öğeyi denetle diyerek öğenin kaynak kodları ile css tarafında bağlı olduğu id ve class bilgilerine rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Düzenlemeleri yaparak anlık olarak ekranda değişiklikleri izleyebilirsiniz. İstediğinizi yaptıktan sonra kodları temanızın css dosyasına uygulayarak amacınıza ulaşabilirsiniz.

--------------------
0
0
mehmet 2 Haziran 2014 22:55
teşekkür evan fakat bir sorumun var resimde göseterdiğim yeri sağa doğru daraltma yapamadım css ve tplden heryerde yaptım olmuyor.
0
176
Evan 2 Haziran 2014 16:54
Alıntı: mehmet
yukarda { yazan yerleri { ile değiştirin. demişsiniz dikkat ederseniz verdiğiniz her iki işarette aynı ??

Bul:
&#123;


Değiştir:
{
0
0
mehmet 2 Haziran 2014 14:16
yukarda { yazan yerleri { ile değiştirin. demişsiniz dikkat ederseniz verdiğiniz her iki işarette aynı ??
0
3 747
MaRZoCHi 2 Haziran 2014 11:18
Kodlarda { yazan yerleri { ile değiştirin.
Modülün sürümlerle ilgisi yok custom a bağlı sadece. Sürümde custom varsa çalışır ki 10.0+ ve üstü sürümlerde var.
Not: O site de benim.

--------------------
0
İSTATİSTİKLER