» » » » Yeni açılan makaleyi ana sayfada yeni diye nasıl gösteririz ?

Yeni açılan makaleyi ana sayfada yeni diye nasıl gösteririz ?

Gabriel
Gabriel 4-06-2015, 21:18
Merhaba ana sayfada yeni eklenen bir konuyu belirli bir sure ,zaman icin [yeni] diye bir resim ibare cikartmak icin nasil ne yapmaliyim?
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
3 779
MaRZoCHi 6 Haziran 2015 12:33
:) Güle güle kullanın

--------------------
0
Gabriel 6 Haziran 2015 11:25
Yardimci olan tum arkadaslara cok tesekkurler.
3 779
MaRZoCHi 6 Haziran 2015 08:47
Yeni bir eklenti olarak eklendi :Makaleler için Yeni / Yeni değil tagları

--------------------
0
Gabriel 6 Haziran 2015 02:34
Yardiminiz icin tekrar tesekkurler.

0
Gabriel 5 Haziran 2015 19:50
@OyunProgram,bu sizin yazmis oldugunuz sistem benim icin yeterli ancak bu sekilde main.tpl icine ekleniyor ben bunu main.tpl icinde tablo acmadan shortstory.tpl ye ekleyebilirmiyim ?
0
Gabriel 4 Haziran 2015 23:45
@marika, dediklerinizi anladim ancak ben sistemde hic bir makaleyi sabitlemeden ve bir tarih girmeden bu islemi yapmak istiyorum benim icin bu [fixed]Yeni[/fixed] olan kodu yani maximal 3 saat gorunsun 3 saat sonra yeni diye gorunmesi kalmasin. Bu sekilde yapabilecegim bir sistem biliyormusun ?
0
marika 4 Haziran 2015 23:26
1- Konu eklerken editörlerin altındaki Makaleyi Sabitle bölümünü seçtikten sonra üstteki tablardaki İlave bölümündeki "Bu Tarihten Sonra" bölümüne bir tarih girip (kaç gün sonra "Yeni" ibaresinin kalkmasını istiyorsan o tarih gir), yandaki menüden de "Sabitlemeyi Kaldır" bölümünü seç.

2- Sonra alttaki kodu shortstory.tpl ve fullstory.tpl dosylarında uygun bir yere ekle.
[fixed]Yeni[/fixed] 

ilk madde de girdiğin tarih geldiğinde makale hem sabitlenen makaleler arasından çıkacak hem de Yeni yazısı görünmeyecektir.

Ayrıca
[fixed]Yeni[/fixed] 

koddaki "Yeni" kelimesi yerine img kodu ile resim olarak bir iconda gösterebilirsin. Hatta fixed deki kod içine istediğin html css veya javascript kodunu koyabilirsin. Makelelerin ansayfadaki bölümlerinde yer alan makale küçük resmi üzerine resim olarak küçük bir "yeni resmi" bile gösterebilirsin. Senin html css bilgine kalmış. Geri kalanı sende.