» » » » Site ana domainin googlede çıkmaması ?

Site ana domainin googlede çıkmaması ?

programcini
programcini 19-05-2015, 22:03
Merhaba arkadaşlar ;

Benim şöyle bir sorunum var. 1 ay oldu sitemi açalı. Gereken herşeyi yapmaya çalışıyorum eksiksiz. Sitemdeki tüm konular googlede çıkıyor konuları indexliyor fakat programcini yazdığımda sitem 2. sayfadaydı bir anda yok oldu. Şuanda yazdığımda ise ilk sayfanın 3. sırasında sitemap.xml çıkıyor. Acaba yalnış yaptığım bir şey mi var anlayamadım. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa cok sevinirim.

domain : www.programcini.com
Çözüldü İşleme Alındı Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
programcini 23 Mayıs 2015 14:49
sitem herhangi bir spama veya sandboxa girmemiş. Site başlığına Programcini kelimesini ekledim smdi googlede en üstte cıkıyor. teşekkür ederim arkadaşlar yine vermiş olduğunuz bilgiler yararıma oldu. değerlendirerek dikkatli olacağım bu bi tür önlem olmuş oldu
0
programcini 22 Mayıs 2015 10:20
teşekkür ederim arkadaşlar yeterince açıklamalı olmuş. konuyu araştırıp yapılması gerekenleri yapmaya çalışacağım. Herkese iyi forumlar
0
manowar88 20 Mayıs 2015 15:02
Ben de aynı soruna sahibim ne yazık ki. Wordpress'Te Yoast Seo Plugini ve All In One Seo Plugini var. Bütün kullanıcılara ve taglara tek tıkla "noindex" ekleyebiliyorsunuz. Bana sorarsaınız DLE bu konuda çok ama çok eksik. Bu tür bir pluginin olmaması Wordpress'i SEO konusunda DLE karşısında açık ara öne geçiriyor.

Bence bir an önce bu konu üzerine oturup kafa yormalıyız. Tagları, kullanıcıları ve kronolojik sayfalandırmaları Google arama sonuçlarından kaldırma kabiliyetine sahip bir eklenti geliştirilmesi için elimizi cebimize atmalıyız.

Kesinlikle ama kesinlikle yukarıda yazdığım şeyler yapılmazsa bir süre sonra siteye Panda Algoritması cezası gelecektir.

Bu konuyla ilgili MaRZoCHi hocamla iletişime geçiyorum. Bakalım neler yapılabilir.
0
omerkul 20 Mayıs 2015 12:44
Sitemde bizzat üzerinde yaklaşık yarım saatimi verdiğim bir konuyu 19 saat sonra kendi sitenize kopyalayarak paylaşmışsınız. Bunun Google gözünden kaçacağını mı düşünüyorsunuz? Yanlış yaptığınız noktalardan birisi de bu, diğerlerini @B.heyula, sıralamış zaten. Milletten özgün içerik kopyalayarak bir yerlere gelinmez bunu unutmayın. Biz oturup boşuna yazı yazmıyoruz.
0
B.heyula 20 Mayıs 2015 09:52
Sitene eklediğin her konuya 5-6 adet konu etiketi yazmışsın.Fazla sürmez 1 aya tüm içeriğin zaten googleden silinir.

Sitenden Örnek bir konunun tagları :

Konu Etiketleri: Kms Activator Ultimate 2014 full indir, Windows 8.1 aktifleştirme programı, Windows 8.1 aktive etme, Windows 8.1 Kms Activator full, Windows 8.1 Kms Activator indir, Windows 8.1 lisanslama programı, Windows Vista 7-8-8.1 Kms Activator Ultimate 2014

Açıklama : Öncelikle anahtar kelime mantığını anlatmak istiyorum google sitelerden anahtar kelimeler kullanmasını ister ama bunu site içerisinde kullanıcıların arama yaptıklarında konulara daha kolay ulaşabilmesi için ister kendisi için değil.Sen IDM indir diye bir konu ekliyosun altına 6 adet tag ekliyorsun google sayfaya gelip indexlemeye başladığında 6 adet tag 1 adet konu başlığı index liyor buda şudemekki sitede bir konu var ama 7 adet linkden kullanıcı çekmeye çalışıyorsun googlede buna kızıyor işte.Zaten site:siteadi.com diye arattırırsan googlede çıkıyor dediğin konuların hepsinin taglar sayesinde çıktığını görürsün.

Yapman Gerekenler :
1: Bütün tagları nofollow olarak değiştir.(Wp de Seo eklentisinde bu ayar vardır ve tüm kullanıcılar nofollow işaretler.)

2: Sitenin keywords taglarını kesinlikle değiştir.Ben ömrümde böyle bir keywords görmedim.

3: Google ile irtibata geç ve gerekesiz tüm tagların iptal edildiğini söyle.

Sonuç :
2 yıl önce benim başıma geldğinide bu olay sitemn günlük kazancı 70 tl iken tüm konularım google den silindi ve 2 ay boyunca hiç bir şekilde aramlarda çıkamadım.Baya uğraştıktan ve iletişime geçtikten sonra sitem tekrar index almaya başladı ama hiç bir zaman eski kazançları elde edemedim bunuda bil.
0
marika 19 Mayıs 2015 23:03
Siteniz google filitrelerine girmiş. Bomb, spam ya da sandbox diye tabir edilen engellerden birisine takılmış. Seo forumlarından bu konuları araştırıp önerilenleri yapmaya çalışınız.