» » » » DLE Pop-up (modal) içerik gösterme

DLE Pop-up (modal) içerik gösterme

marika
marika 6-10-2014, 22:49
Dle de bir çok yerde kaşımıza çıkan pop-up (modal) pencereyi istediğiniz yerde kullanılabilmesi için gereken kodları ekliyorum.
Bu kodlarla istediğiniz yerde istediğiniz içerik türünü (yazı, video) açılır pop-up pencerede gösterebileceksiniz.

DLE Pop-up (modal)  içerik gösterme

Not: Alttaki kodları tpl dosyalarında kullanınız.

<script type="text/javascript">
function Modalcom() {
$(function(){

$('#Modalcom').dialog({
        autoOpen: true,
        modal: true,
        show: 'fade',
        hide: 'fade',
        width: 490,
        height: 370,
        dialogClass: "modalfixed",

});

});
$('#Modalcom').show(3000);
$('.ui-dialog').show(3000);
}

</script>

<center><input type="submit" class="fbutton" onclick="Modalcom(); return false;"  value="içeriği gör" style="width:200px;"></center>

<div id="Modalcom" title="Pop-up başlığını buraya yaz" style="display:none; "> içeriği buraya ekle</div>

Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
marika 7 Ekim 2014 01:50
Bana da lazımdı. Bulunca paylaştım. Bu kodu fullstory.tpl ye eklerken "içeriği buraya ekle" bölümüne bir ilave alan kullanılması güzel olur.

Diyelim "youtube_video" adlı bir ilave alan oluşturdunuz ve alttaki kodu "içeriği buraya ekle" yerine yapıştırdınız.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/[xfvalue_youtube_video]" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Bir yazı girerken videonun popup da açılması için youtube videosunun urlesinin idsini editörün altında çıkacak olan youtube_video alanına girdiğinizde video pop up açılınca görünecektir.
http://www.youtube.com/watch?v=mxohhIg5CvE

Yukarındaki url nin id si "mxohhIg5CvE" dır.
0
omerkul 7 Ekim 2014 01:24
@marika hocam gerçekten uzun zamandır böyle bir şeye ihtiyacım vardı, istediğim yerde bu pop-up'u kullanmak istiyordum. Çok mükemmel oldu çok teşekkür ederim.
0
ProfTR 7 Ekim 2014 01:16
@marika hocam çok yararlı bir paylaşım olmuş. Teşekkürler.